Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

"25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821": ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΡΘΙΟ ! ! !


του Παναγιώτη Γεωργιάδη


   Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου, δίχως βροχή και φυσικά χωρίς κιγκλιδώματα διεξήχθη η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην πόλη της Δράμας κατά την οποία εορτάσθηκε η Επανάσταση και η Ανεξαρτησία του Έθνους. 

Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών κ. Φράγκος Νικόλαος όπου μαζί με τις τοπικές αρχές παρακολούθησαν, χωρίς εξέδρα, την παρέλαση των διαφόρων συλλόγων, της μαθητειώσσας νεολαίας καθώς και των καταδρομέων του ελληνικού Στρατού. Στις 10:30 πμ τελέστηκε η δοξολογία στην ενορία της Ευαγγελίστριας της πόλης της Δράμας και κατόπιν οι επίσημοι κατέθεσαν στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας στον δημοτικό κήπο.

   Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος σηκώθηκε δύο φορές όρθιος, κατά τη διάρκεια της παρέλασης, τη μια για να χαιρετήσει την σημαία της δημοτικής μπάντας και τη δεύτερη για να τιμήσει τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου που παρέλασαν ενώ, σημειωτέον, ήταν ο μοναδικός ο οποίος προχώρησε σε αυτή την ιδιαίτερη, σημειολογικά, κίνηση.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα: 
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου