Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Απαντήστε Κύριε Χαρακίδη ...!!!

του Παναγιώτη Γεωργιάδη*


Ο κ. Χαρακίδης "κόπτεται" τις τελευταίες ημέρες πως είναι ανοικτός στο δημόσιο διάλογο και πριν από λίγες μέρες μας διαβεβαίωνε σε συνέντευξή του ότι το πολυτελές γραφείο του Δημάρχου είναι ανοικτό για όλους τους Δραμινούς.

Θα θυμίσουμε, λοιπόν, στον κύριο Χαρακίδη ότι στις 5/2/2014, τρεις μήνες πριν, είχα ζητήσει στα πλαίσια του δημόσιου διαλόγου και της δημόσιας λογοδοσίας να μου απαντήσει ο απελθών Δήμαρχος Δράμας για τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν για το "Άγαλμα της Νίκης" στην Δράμα. 

Δυστυχώς, ο κ. Χαρακίδης που λέει ότι "υποδέχεται" ανεξαιρέτως όλους του δημότες της Δράμας στο γραφείο του και απαντά στους πολίτες, αρνήθηκε και αρνείται να απαντήσει στα έγγραφα ερωτήματα που έθεσα για το ζήτημα αυτό, με αρ. πρωτ.  7240/5-2-2014.

Εμείς δεσμευόμαστε, λοιπόν, δημόσια ότι όλο το υλικό θα κατατεθεί στις αρμόδιες αρχές και θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες σύντομα. 

Αυτό για να γνωρίζουμε "ποιος αποφεύγει ποιον" και "ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται και ενεργεί για τα συμφέροντα των δημοτών της Δράμας".

Απαντήστε Κύριε Χαρακίδη ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου