Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Όλα τα πράγματα έχουν Αρχή και Τέλος, όπως όλες οι αυτοκρατορίες, τα πλούτη, η δόξα και το οτιδήποτε είναι ανθρώπινο, άρα και πρόσκαιρο. Σήμερα, υπάρχουν λίγοι που έχουν στα χέρια τους όλο το χρήμα του κόσμου, ελέγχουν όλες τις τράπεζες, τα εργοστάσια οπλισμού, τα πετρέλαια, ελέγχουν τις Κυβερνήσεις και δημιουργούν πολέμους όπου θέλουν και όποτε επιθυμούν. Υπάρχει, δηλαδή, μεγάλη ανισότητα στον κόσμο. Οι πολλοί πλούσιοι και οι πολλοί πτωχοί, όπως θα αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες παρακάτω.
Πολλοί πατέρες της Εκκλησίας, των Μοναστηριών της Ορθόδοξης Πίστης μας, έχουν προφητεύσει, όπως ο Κοσμάς ο Αιτωλός ή ο πατέρας Παΐσιος αλλά και πολλοί άλλοι ανώνυμοι. Πως όταν στην Αμερική, γιατί από εκεί ξεκινούν όλα τα καλά και τα κακά, θα κυβερνήσει ένας μελαμψός άνδρας, τότε να περιμένετε στα μισά της δεύτερης τετραετίας του, δηλαδή τέλος του 2014 με αρχές του 2015, θα ξεκινήσουν διάφοροι πόλεμο, όπως Αραβικών μουσουλμανικών χωρών, Ουκρανίας – Ρωσίας, χριστιανικών Ορθοδόξων χωρών, ή και Τουρκίας που κάτι θέλουν κι αυτοί. Θα ξεσηκωθούν μέσα στην χιλιετία, 2014 – 2015 και άλλες χώρες του κόσμου, θα γίνει μεγάλο κακό, θα πέσουν και πολλά πυρηνικά από χώρες που ξέρουμε ότι τα έχουν, αλλά και από χώρες που ξέρουμε ότι δεν έχουν πυρηνικά όπλα. Θα καταστραφεί πολύς κόσμος και θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι. Θα λιγοστέψει πολύ η ανθρωπότητα. Δηλαδή, από τα 6 έως 7 δισεκατομμύρια πληθυσμό της γης θα μείνουν λιγότερο από 1 δισεκατομμύριο. ................................... (συνέχεια)


Το μικρότερο κακό θα το πάθει η Ελλάδα και οι Έλληνες. Αυτά όλα θα γίνουν από την παραπάνω χρονολογία σε 6 έως 8 έτη. Τότε θα εμφανιστούν δύο άτομα ελληνικής καταγωγής, όχι πολιτικά πρόσωπα, ηλικίας 33 έως 35 ετών που θα αναλάβουν την διακυβέρνηση πρώτα της Ελλάδας.
Ο πρώτος θα αναλάβει την Εκκλησία – Ορθόδοξη Πίστη και ο δεύτερος την Ελληνική Πολιτεία. Αυτός που θα αναλάβει την Ορθοδοξία θα έχει την δύναμη να σταματήσει ότι σήμερα σκοτώνει. Όλα τα οπλικά συστήματα θα καταστραφούν, ξηράς, αέρος, θαλάσσης, αλλά και τα πυρηνικά θα γίνουνε χώμα που δεν θα βλάπτει σε τίποτα. Επομένως, θα σταματήσουνε οι πόλεμοι, θα διαλυθούν τα στρατόπεδα και δεν θα υπάρχει στρατός αφού δεν θα χρειάζεται.
Ο δεύτερος θα αναλάβει την πολιτική. Θα έχει τον τρόπο να ξέρει ποιοι έχουνε κλέψει στην Ελλάδα, πόσα έχουνε πάρει, ποια χρονική περίοδο και που τα έχουν τώρα, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Θα τους ειδοποιήσει όλους να τα φέρουνε πίσω. Μιλάμε για τους έλληνες τώρα. Εάν δεν υπακούσουν στο κάλεσμα αυτό, τότε θα δημοσιευθούν τα ονόματά τους και οι φωτογραφίες τους και θα κατασχεθούν όλα τα χρήματά τους καθώς και τα ακίνητά τους, εντός κι εκτός Ελλάδας. Σε όλους αυτούς θα τους δοθεί ένα σπίτι και μια σύνταξη όπως όλος ο κόσμος. Θα υπάρχει Ισότητα. Δεν θα υπάρχουν οι πολύ πλούσιοι και οι πολύ πτωχοί. Όλος ο κόσμος θα έχει υποχρεωτικά το σπίτι του και τη δουλειά του και ότι άλλο πρέπει να έχει σαν άνθρωπος.
Στρατός, είπαμε, δεν θα υπάρχει, οπότε πόλεμοι δεν θα γίνονται και θα πεθαίνουν οι άνθρωποι φυσιολογικά. Οι Τούρκοι δεν θα το πιστέψουν ενώ θα έχουν ενημερωθεί, θα στείλουν  και από αέρος και από θαλάσσης  και από ξηράς στρατό εναντίον της Ελλάδας. Θα πάθουνε μεγάλο κακό, θα πέσουνε στη θάλασσα και θα πνιγούν πολλές χιλιάδες στρατιώτες. Όταν θα τους ανασύρουν από τη θάλασσα και τους άλλους που θα βρεθούν νεκροί στην ξηρά, σε όλους θα σχηματιστεί στο μέτωπο ένας σταυρός. Πολλοί από αυτούς θα είναι από παλιά έλληνες, μουσουλμάνοι δηλαδή από την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, το 1453 και έως το 1922. Σε αυτούς που θα είναι ελληνικής καταγωγής, ο σταυρός θα είναι μπλε χρώματος. Όσοι θα είναι Τούρκοι από την Μογγολία, σε αυτούς στο μέτωπο θα σχηματισθεί σταυρός κόκκινου χρώματος. Σε όλους τους άλλους που θα είναι από άλλες φυλές θα σχηματισθεί στο μέτωπο κίτρινου χρώματος σταυρός. Για όλους αυτούς θα γίνουνε νέα πρωτότυπα νεκροταφεία στην Κωνσταντινούπολη. Σε αυτά τα πρωτότυπα νεκροταφεία, στο κέντρο ακριβώς θα κτισθεί μια εκκλησία της Παναγίας μας και όλα αυτά τα άτομα που θα θαφτούν σε αυτά, θα ανακηρυχθούν Άγιοι, διότι αυτά τα νεαρά παιδιά δεν θα φταίγανε σε τίποτε.
Θα πάρουνε όλοι όλα τα αρχαία ελληνικά ονόματα και θα γιορτάζουν όλοι μαζί με το όνομα της μεγάλης Εκκλησίας που θα ανεγερθεί εκεί μέσα. Σε κάθε μνήμα θα υπάρχει η προτομή του κάθε νεκρού στρατιώτη, με το προηγούμενο όνομα και με το νέο αρχαίο του όνομα. Τα νεκροταφεία θα είναι πρωτότυπα παγκοσμίως και θα είναι και επισκέψιμα. Θα λειτουργήσει η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και όλες οι εκκλησίες μέσα στην σημερινή Τουρκία όπου και αν βρίσκονται. Δηλαδή, στον Πόντο, στην Ανατολική Θράκη, στην Ιωνία, Σμύρνη, Καππαδοκία, Έφεσο, Αττάλεια.
Οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Ελλάδα, από μόνοι τους θα βαφτίζονται και θα γίνονται χριστιανοί ορθόδοξοι. Και μόνοι τους, τα τζαμιά θα τα κάνουν εκκλησίες. Όπως ανέφερα και παραπάνω, όλες οι εκκλησίες και όλα τα μοναστήρια θα ανοίξουνε μέσα στην Τουρκία. Ή καλύτερα στο Βυζαντινό Κράτος. Όπως και ο Ταγίπ Ερντογάν είναι ελληνικής ποντιακής καταγωγής, κατάγεται από την Ποταμιά της επαρχίας Ριζούντας του νομού Τραπεζούντας και ξέρει να παίζει ποντιακή λύρα και να χορεύει ποντιακούς χορούς. Οι πρόγονοί του άλλαξαν θρησκεία και τα ονόματά τους γύρω στο 1600 – 1700 μΧ. . Θα αλλάξει η ανθρωπότητα. Όλος ο κόσμος θα σκέφτεται ελληνικά.
Από το δεύτερο χρόνο που θα αναλάβουνε τα δύο αυτά άτομα, ελληνικής καταγωγής, να κυβερνήσουνε την Ελλάδα, γρήγορα θα θέλουν και άλλες χώρες να κυβερνώνται από αυτά τα δύο άτομα. Θα θέλουνε να μιλούν την Ελληνική γλώσσα και θα θέλουνε να βαπτίζονται χριστιανοί Ορθόδοξοι. Διότι, η Ορθόδοξη Πίστη μιλά μόνο για ΑΓΑΠΗ. Από την στιγμή πλέον που δεν θα υπάρχει «σκοτώνω» με «όπλα» θα υπάρχει παντού ΕΙΡΗΝΗ.
Οι δύο – τρεις που έχουν τα χρήματα, όπως ο Ροκφέλερ που ζει στην Αμερική  - Ουάσιγκτον και πιο σωστά στα νησιά Λονγκ – Άιλαντ, που από εκεί γίνεται όλο το κουμάντο του κόσμου, σε κάθε κράτος που έχουν τα ανάλογα συμφέροντά τους, κι έτσι ανεβάζουν ή κατεβάζουν κυβερνήσεις, ή ποιους θα σκοτώσουν ή που θα δημιουργήσουν πόλεμο.
Σε αυτά τα νησιά Λονγκ – Άιλαντ συγκεντρώνονται μία ή δύο φορές το χρόνο, οκτώ έως δέκα πολιτικοί ηγέτες και επιχειρηματίες των μεγάλων χωρών, για να αποφασίσουν για τα παραπάνω, την τύχη του κόσμου, ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Επίσης ο Ροκφέλερ είναι αυτός που ελέγχει τα οικονομικά και γενικότερα το Βατικανό και τον εκάστοτε Πάπα.
Εδώ είναι τώρα για τους Έλληνες. Ο Ροκφέλερ έχει στους πολυτελείς χώρους εκεί στα νησιά του δύο μεγάλες αίθουσες με μεγάλη συλλογή πολυτελών αρχαίων και Βυζαντινών αντικειμένων. Ο πρώτος χώρος έχει αρχαία αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας μόνον ελληνικά, ολόχρυσα, από την Μυκηναϊκή και Μινωική, Αχαϊκή και Μακεδονική εποχή έως και τον πρώτο αιώνα μΧ. . Ο δεύτερος χώρος – μουσείο  έχει όλα τα πιο ακριβά και καλύτερα, από τον πρώτο αιώνα μΧ έως και σήμερα. Κυρίως τα καλύτερα Βυζαντινά αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας ολόχρυσα. Τα περισσότερα του τα έχει δώσει το Βατικανό που αυτό με τη σειρά του μας τα έχει κλέψει από το 160 πΧ, οι Ρωμαίοι και μετά οι Σταυροφόροι από το 1205μ Χ. .
Όλα τα παραπάνω φυλάσσονται στο ξεχωριστό κράτος του Βατικανού στα υπόγειά του στη Ρώμη. Ο δεύτερος που έχει το περισσότερο χρήμα του κόσμου, που ελέγχει όλες τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές χώρες – τράπεζες είναι η οικογένεια Ρότσιλντ, που ζει και στην Αμερική και στην Ευρώπη. Και οι οικογένειες αυτές θα χάσουν τα λεφτά τους. Θα τα χάσουν διότι δεν θα υπάρχει πόλεμος, δεν θα υπάρχουν σκοτωμοί, δεν θα έχουνε δύναμη. Έτσι και αυτοί θα σκεφτούν και θα παραχωρήσουν τα πλούτη τους στα πτωχότερα κράτη και λαούς. Χάνοντας τη δύναμη να σκοτώνουν κάτι θα αλλάξει μέσα τους και επιτέλους θα γίνουν και αυτοί άνθρωποι κανονικοί. Θα αρχίσουν να μιλάνε και αυτοί μόνον για ΑΓΑΠΗ και ΕΙΡΗΝΗ.
Και δεν είναι μόνον αυτοί οι δύο που έφερα παράδειγμα, είναι ακόμα πολλοί πλούσιοι στον κόσμο και σε όλους αυτούς θα συμβεί το ίδιο ακριβώς.
Αυτός που θα είναι υπεύθυνος για την Ορθοδοξία θα είναι η συνέχεια του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ίσως με αυτόν τον τρόπο και η Δευτέρα Παρουσία του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ μας, που θα σταματήσει κάθε τι που σκοτώνει και θα μιλάει μόνον για ΑΓΑΠΗ.
Ο δεύτερος από πλευράς πολιτικής που θα κυβερνά τον κόσμο με ισότητα και ΕΙΡΗΝΗ θα είναι η συνέχεια του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Αυτά που σας παραθέτω, γνωρίζοντας ότι κάποιοι θα γελάσουν, και κάποιοι θα ειρωνευτούν, αλλά και κάποιοι θα προβληματιστούν, και αυτό εξάλλου είναι που με ενδιαφέρει. Με αφορμή τις αναρτήσεις για το σενάριο που καταθέτω, οι πάντες πλέον θα διαισθάνονται ότι οι καιροί στους οποίους ζούμε είναι Εσχατολογικοί και Αποκαλυπτικοί. Αναμένονται μεγάλα Σημεία και Συμβάντα.
«Ο Αυστριακό - Γερμανό - Εβραίος Ερρίκος Κίσινγκερ έχει πει: Εάν οι Έλληνες μάθουν την Ιστορία τους και τον Πολιτισμό τους τότε θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί».

Γεωργιάδης Νικόλαος του Σταύρου
Επιχειρηματίας - Πλατανιά Δράμας

15 Δεκεμβρίου 2014 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου