Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Το “Βρακί της Στικούδη” ξεθώριασε από το πλύσιμο του Πλυντηρίου της ΔΕΚΠΟΤΑ


Η Ονειρούπολη δεν Κινδυνεύει από την Νομιμότητα αλλά από τους Φύλακές της !

του Γεωργιάδη Παναγιώτη


Ο ανωτέρω τίτλος καμία υποτιμητική ή επιτιμητική σχέση δεν έχει με την συμπαθέστατη τηλεπερσόνα αλλά, επιλέχθηκε για δύο λόγους.. πρώτον, διότι είχε επιλεγεί ως “τίτλος”, σε ανύποπτο χρόνο, από τοπικά ΜΜΕ της Δράμας για να καταδείξει τις ατασθαλίες στην Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΚΠΟΤΑ και την Ονειρούπολη και δεύτερον, διότι καταδεικνύει την αμετροέπεια και την εσφαλμένη υποκειμενική αντίληψη των εκάστοτε διοικούντων, την αυθάδεια και το θράσσος σε πολλές περιπτώσεις, για τον τρόπο λειτουργίας (καλλιτεχνικό, στήσιμο της Ονειρούπολης, διαδικασίες, λειτουργία Διοικητικών Συμβουλίων) της ΔΕΚΠΟΤΑ και της Ονειρούπολης. Έτσι, λοιπόν, παρά το γεγονός ότι τρία και πλέον έτη πια έγιναν ένα σωρό καταγγελίες για την ΔΕΚΠΟΤΑ και την Ονειρούπολη, παρά το γεγονός ότι έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο από εμένα τον ίδιο ως μέλους τότε του ΔΣ του ΝΠΙΔ, παρά το γεγονός ότι έχει εκδοθεί πόρισμα Ορκωτού Λογιστή με ένα σωρό παρανομίες, ατασθαλίες, καταχρήσεις κτλ., παρά το γεγονός ότι ο Επίτροπος Ελεγκτής της Νομιμότητας εξέδωσε πόρισμα για το 2015 μόνον με καταλογισμούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, οι διοικούντες από το 2014 την ΔΕΚΠΟΤΑ και τη Δράμα συνεχίζουν να παίζουν το ίδιο βιολί... έτσι, κατά τη γνώμη μου, κακώς έφεραν την αξιόλογη κα Ρεμπούτσικα να μας παίξει βιολί καθότι και οι ίδιοι καθίστανται “βιρτουόζοι του είδους”!

Παρά τα όσα, λοιπόν, περιγράφω παραπάνω και τα όσα ακόμα έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν με τα μεγάλα παιχνίδια της Εκδήλωσης με τα ασφαλιστικά μέτρα, τη μηνυτήρια αναφορά και την νέα προκαταρκτική που διέταξε η Εισαγγελία Δράμας, ουδέν έπραξε μέχρι σήμερα η Δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της Αλήθειας και του Δικαίου, αφήνοντας μια στρεβλή και καθόλα παράνομα κατάσταση να διαιωνίζεται υπέρ των πολιτικών διοικούντων και κατά της πόλης, των δημοτών και του Δημοσίου Συμφέροντος.

Κι ενώ, λοιπόν, στο εμπορικό κομμάτι της Ονειρούπολης η μόνη Αρχή που εκδίδει τις σχετικές άδειες εγκατάστασης στον Δημοτικό Κήπο Δράμας για την Ονειρούπολη είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας και κανένας άλλος, (όλες οι υπόλοιπες “Βεβαιώσεις” είναι παράνομες ..) σε κάθε εκδήλωση (2014,2015,2016,2017... έως και σήμερα) μπαίνουν (στο εμπορικό κομμάτι ξανατονίζω) και άλλα “αόρατα” και μη νόμιμα περίπτερα με διάφορα τρικ και απάτες (δήθεν “χορηγίες” και άλλα ευφάνταστα...). Και είναι πράγματι – θα το πω επιεικώς – άκρως υποτιμητικό και ανήθικο να μπαίνουν νόμιμα περίπτερα – οικίσκοι, με την διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου και της Προκήρυξης – καταβάλλοντας μεγάλα ποσά (2 – 3 χιλιάδες ευρώ) και κατόπιν να έρχονται εκ' των υστέρων “κάποιοι” πονηροί και με άφαντες “χορηγίες” να βάζουν εμπορικούς οικίσκους στην Εκδήλωση. Αυτό δεν είναι, λοιπόν, το “Πνεύμα των Χριστουγέννων”, όπως μου είπε στο παρελθόν υπηρεσιακός – μέγας “μαέστρος της Εκδήλωσης” αλλά, το έχετε καταντήσει σκέτο “Οινόπνευμα” ξαναλέγω εγώ !

Ενημερώθηκα, λοιπόν, σήμερα (21/12/2019) ότι χθες Παρασκευή 20/12/2019 αργά το βράδυ έγινε φασαρία μέσα στον χώρο της Ονειρούπολης και κλήθηκε η αστυνομία διότι, δόθηκε με “χορηγία” δήθεν στην ΔΕΚΠΟΤΑ ένα επιπλέον περίπτερο – οικίσκος για το είδος “Μπιζού” δίπλα στην κεντρική σκηνή της Εκδήλωσης χωρίς, φυσικά, να είναι ψηφισμένο από το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας και χωρίς να υπάρχει η σχετική άδεια στην Προκήρυξη. Και καλώς ο έχων έννομο συμφέρον, αυτός ο οποίος πλήρωσε νόμιμα την άδεια, διαμαρτυρήθηκε διότι, ο άνθρωπος σκέφτηκε “..θα ξοδέψω πχ. 3-5 χιλιάρικα να μπω στην Ονειρούπολη αλλά με άλλους 2 ανταγωνιστές..” όχι με 4 ή 5 εκ' των υστέρων “αόρατους – μαύρους”. Τώρα εδώ προκύπτουν και άλλα ερωτηματικά.. το χθεσινό γεγονός το συζητούν όλοι οι επαγγελματίες που το είδαν με τα μάτια τους στην Ονειρούπολη.. η Αστυνομία, η Εισαγγελία και οι αρμόδιες αρχές, με τόσες “μηνυτήριες αναφορές”, “προκαταρκτικές” και “έρευνες” τι κάνουν πια??? !

Τελειώνοντας, θα πω ότι φέτος μετρήσαμε 122 κερματοδέκτες στην Ονειρούπολη, μια εικόνα που παραπέμπει σε Τζόγο και Φρουτάκια διότι, πολλά από αυτά έχουν χαρακτήρα “Τζογαρίσματος” και όχι Ψυχαγωγίας.

Κλείνοντας, θα τονίσω αυτό που λέω εδώ και χρόνια.. και πράγματι έχω καταντήσει “γραφικός” αλλά, πλέον δειλά, δειλά πολλοί λένε δημόσια τα ίδια με εμένα.. Η Ονειρούπολη και δευτερευόντως η ΔΕΚΠΟΤΑ δεν κινδυνεύουν από την Νομιμότητα αλλά, από τις Παρανομίες, Ανομίες και Καταχρήσεις (σε όλα τα επίπεδα.. οικονομικό, τεχνικό, υλικών, διοίκησης κτλ.) των Διοικούντων !

Gafatan Sakat.. ή Gafatan Alkohol-Sakat”

ή στα χωριάτικα Τούρκικα...

Πνευματικά Ανάπηροι ή Οινο-Πνευματικά Ανάπηροι”

Καληνύχτα Δράμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου