Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Η «δημιουργική ασάφεια» και ο Εθνομηδενισμός, οδηγούν σε Εθνικές περιπέτειες.

του Γρηγόρη Πέτρου

Η τυχοδιωκτική πολιτική της γιαλατζί αριστεράς του Κολωνακίου και των Βορείων προαστίων, σε συνεργασία με τα ξένα και ντόπια οικονομικά συμφέροντα, οδηγεί στον κατακερματισμό του κοινωνικού ιστού και στην ολοκλήρωση της μετατροπής της χώρας μας σε αποικία χρέους.

Το πολιτικοκοινωνικό κλίμα με άρωμα εμφυλιοπολεμικό, της κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, που έχει ως στόχο την διατήρηση της κωμικοτραγικής κυβέρνησης στην εξουσία, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε Εθνική περιπέτεια.

Ο Εθνομηδενισμός της πλειοψηφίας των στελεχών και Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, ως γνήσιοι απόγονοι των ευρωλιγούρηδων του ΚΚΕ Εσωτερικού, σε συνδυασμό με την σημερινή πολιτική ηγεσία της Κύπρου, θα οδηγήσουν σε ένα νέο σχέδιο τύπου Ανάν, με καθεστώς διζωνικότητας, που θα σηματοδοτήσει την ταφόπλακα του Κυπριακού και την Τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου.

Η σύγκρουση μεταξύ Αγγλοσαξωνικής και Πρωσικής Ευρώπης, Αγγλοσαξωνικού (το ευρώ είναι δημιούργημα και επιβολή της Αμερικάνικης πολιτικής στην Ευρώπη) και Πρωσικού ευρώ, δημιουργεί την οικονομική και κοινωνική στεποποίηση της Ευρώπης, ενισχυμένης με την σχεδιαζόμενη πληθυσμιακή αλλοίωσή της, μέσω της μετανάστευσης πληθυσμών, τόσο από την Αφρική όσο και από την Ασία.

Η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, σε συνδυασμό με την συντονισμένη και ομαλή έξοδο από την Ευρωζώνη (είτε Αμερικάνικη, είτε Γερμανική), είναι η μόνη λύση.
Σήμερα, παρακολουθούμε μια τραγωδία, με έντονα κωμικά χαρακτηριστικά. Ένα πολιτικό εθνομηδενιστικό κιτς σε όλο του το μεγαλείο. Ένα θέατρο που παράγει κλάμα και γέλιο στην Ελληνική κοινωνία, η οποία βρίσκεται σε αφασία με την βοήθεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Η δημαγωγική κυβέρνηση του Τσίπρα, γνωρίζοντας ότι η εξουσία ενώνει, προσπαθεί να εγκλωβίσει μεγάλο κομμάτι του εκλογικού σώματος εντός του  ΣΥΡΙΖΑ, βοηθώντας ταυτόχρονα την ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής, ότι  κι αν σημαίνει αυτό για την Ελληνική αλλά και ευρύτερα Ευρωπαϊκή πολιτική.

Η αριστερή πλατφόρμα και οι λοιπές «αντιμνημονιακές» συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν θέλουν να παίζουν τον ρόλο του γελωτοποιού του Τσίπρα, είναι υποχρεωμένες να συμμετέχουν σε ένα ευρύτερο  αντιμνημονιακό, δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, που θα έχει ως κύριο στόχο την σφυρηλάτηση της Εθνικής Λαϊκής Ενότητας.

*Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ  -ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου