Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η "ΧΡΥΣΗ ΔΥΣΗ" του Φώτη Κουβελοτζαφέρη !

του Παναγιώτη Γεωργιάδη


Ο "Φώτης Κουβελοτζαφέρης" γνωρίζει ήδη πως μια κυβερνητική συνεργασία με τους "πληρωμένους οικονομικούς δολοφόνους" του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ πρώτα -πρώτα:


-διασώζει από όλα τα εγκλήματα της τελευταίας διακυβέρνησης, με την ορκωμοσία της νέας Βουλής, όλους όσους (Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου κτλ) ασέλγησαν στο σώμα της Ελλάδας και τα πτώματα των αυτοκτονούντων Ελλήνων κατά τα πρότυπα της "παραγραφής" του Βατοπεδίου.

-πως με την είσοδό του στην νέα αυτή κυβέρνηση εκκολάπτει ο ίδιος το "Αυγό του Φιδιού", με την συνέχιση της ίδιας (ορκισμένης) πολιτικής των Σαμαρά-Βενιζέλου, μετονομάζοντας το κόμμα του σε "Χρυσή Δύση" και ενισχύοντας τον Εθνικοσοσιαλισμό της "Χρυσής Αυγής" στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.

-ότι ποτέ δεν έλαβε εντολή "συνεργασίας" με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ από τον Ελληνικό Λαό.

-τα μέτρα που πρέπει να λάβει η νέα διακυβέρνηση της Τρόικα κατά του Ελληνικού Λαού και της χώρας. Με το ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας, τις κατασχέσεις ακινήτων για οφειλές στις τράπεζες και για ληξιπρόθεσμα χρέη στο δημόσιο άνω των 10 χιλ. ευρώ, τα 14 δις νέα μέτρα που έρχονται.

Ο κ. "Κουβελοτζαφέρης" γνωρίζει από την αρχή τα πάντα.. Θυμάται, επίσης, την περίοδο του '89 όπου κατηγορούσε σφοδρότατα τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο, τον μοναδικό Έλληνα πρωθυπουργό, μια δεκαετία πριν τον Κώστα Καραμανλή τον νεότερο που ακολούθησε τον ίδιο δρόμο στο Σκοπιανό, ο οποίος δεν έκανε πίσω στο θέμα της Μακεδονίας. Η πατερίτσα του ΠΑΣΟΚ και της Τρόικα στην Ελλάδα γνωρίζει επίσης πως κανένας από τους νεοεκλεγέντες βουλευτές, που ακόμα δεν ορκίστηκαν στρώσανε τους "από αυτούς" τους στα έδρανα της Βουλής, αρνούνται να υποστούν εκ νέου την λαϊκή βούληση και ετυμηγορία. Χάριν της προσωπικής ευμάρειας και ευημερίας πολλοί "νέο - πατέρες" του Κοινοβουλίου μετεξελίχθηκαν ήδη, σε τρεις μέρες μέσα, σε "νέο - πατερίτσες" του συστήματος που λίγες ημέρες πριν οι ίδιοι κατηγορούσαν.

Η προδοσία αυτή της βούλησης του Ελληνικού Λαού δεν θα περάσει έτσι αμαχητί και αδιαμαρτύρητα.. Έχουν Εθνικό Χρέος Τσίπρας και Καμμένος να κηρύξουν άμεσα τον "Μέγα Ανένδοτο Αγώνα" ενάντια στα πολιτικά κοράκια της Τρόικα, της σαπίλας και της διαπλοκής.. . Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί για ένα διάστημα κάποιοι πολιτικοί "Εθνοπροδότες" να διασωθούν αλλά τελικά, η "Ανάσταση" θα έλθει Επαναστατικώ Δικαίω και τότε.. ούτε "Τσίπρες", ούτε "Καμμένοι" θα γλιτώσουν από την λαϊκή οργή, εφόσον δεν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου