Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Του Σουλεϊμάν το κάγκελο στους ΑΝΕΛ...!!!

του Παναγιώτη Γεωργιάδη

"Μαρκόπουλος και Μ. Γιαννάκης" ένα δίδυμο "φωτιά" για το κόμμα του Πάνου Καμμένου.. Φαίνεται πως το δίδυμο αυτό φρόντισε να "κάψει" το κόμμα του Καμμένου εν' τη γενέσει του και μάλλον αυτός ήταν και εξ' αρχής ο σκοπός τους (σύμφωνα με κάποιες πολιτικές αναλύσεις...). Ο "Ιμπραήμ" κι ο "Μαλκότσογλου" του Καμμένου αποδείχθηκαν γιουσουφάκια στο χαρέμι του Τσάρου - Σαμαρά για τον Καμμένο.

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι με τους ΑΝΕΛ και το κόμμα του Πάνου Καμμένου πρέπει να αναφέρουμε ότι αρκετό καιρό τώρα δέχεται ισχυρές πιέσεις και βρώμικο πόλεμο από το Πολιτικό-οικονομικό σύστημα των Αθηνών μέσω των διαπλεκόμενων ΜΜΕ. Από την άλλη, δεν λείπουν και τα πισώπλατα μαχαιρώματα των πρώην συντρόφων και συνοδοιπόρων του.

Συγκεκριμένα, τελευταία, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από αρκετούς πολιτευτές των ΑΝΕΛ, το πολιτικό γραφείο του κ. Μαρκόπουλου τηλεφωνεί σε πολιτευτές του κόμματος σε όλη την Ελλάδα και τους ζητά διάφορα στοιχεία επικοινωνίας ως πρόσχημα για να τους πλευρίσει. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να το κάνει το γραφείο του κ. Μαρκόπουλου αν ο "δικός" τους άνθρωπος, ο π. Γραμματέας Οργανωτικού των ΑΝΕΛ Μ. Γιαννάκης δεν έπαιρνε, φεύγοντας από το κόμμα, μαζί του όλο το αρχείο μελών του κόμματος. Κι εδώ προκύπτει ένα μέγα νομικό θέμα που σκοντάφτει στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.. Τα στοιχεία των πολιτευτών δόθηκαν στους ΑΝΕΛ οικειοθελώς από τους ίδιους τους πολιτευτές και μόνον για τη χρήση του αρχείου του κόμματος. Το γεγονός ότι σήμερα αυτό το αρχείο, το οποίο διηύθυνε και στο οποίο είχε πρόσβαση ο π. Γραμματέας Οργανωτικού, βρίσκεται στο γραφείο του κ. Μαρκόπουλου εγείρει πολλά ερωτήματα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Μαρκόπουλος είχε πρόσβαση στο αρχείο του κόμματος δίχως να το γνωρίζουν είτε ο Γραμματέας Οργανωτικού, είτε ακόμα χειρότερα ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος. Σε κάθε, όμως, περίπτωση και εφόσον δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε την ειλικρίνεια εκατοντάδων πολιτευτών των ΑΝΕΛ σε όλη τη χώρα, θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον να μας απαντήσει ο κ. Μαρκόπουλος:

-πού και πώς βρήκε το αρχείο του κόμματος,
-γιατί βρίσκεται στην κατοχή του (παρανόμως εφόσον προσκρούει στον νόμο για τη συλλογή προσωπικών δεδομένων),
-με ποιο δικαίωμα καλεί το πολιτικό γραφείο του πολιτευτές των ΑΝΕΛ σε όλη την χώρα εφόσον ο ίδιος έχει αποχωρήσει από το κόμμα;
-γνωρίζει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ότι το πολιτικό γραφείο του κ. Μαρκόπουλου κάνει χρήση ενός αρχείου μελών κόμματος που παρανόμως απέκτησε, εφόσον αυτό συστήθηκε για άλλη χρήση, και έχει στην κατοχή του προσωπικά δεδομένα ιδιαιτέρως ευαίσθητα προσώπων που τα διέθεσαν στο κόμμα αυστηρά μόνον για κομματικούς σκοπούς;

Επίσης, επειδή οι ΑΝΕΛ οδεύουν ολοταχώς προς Συνέδριο θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε αν ο Πάνος Καμμένος πάει σε αυτό με τις "διορισμένες" σε πολλές περιπτώσεις Συντονιστικές Επιτροπές των "Μαρκόπουλου-Γιαννάκη-Λύτρα" ή θα προσπαθήσει να αφουγκραστεί τη βάση του κόμματός του και να επιλέξει την Δημοκρατική οδό των κομματικών διαδικασιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου