Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Του "Παπα...μιμίκου" της ΝΟΔΕ στην Δράμα... !του Παναγιώτη Γεωργιάδη

Επεισοδιακή η σημερινή πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δράμας παρουσία του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Παπαμιμίκου. Τα πνεύματα στην πρώτη συνεδρίαση ήταν οξυμένα και η ατμόσφαιρα τεταμένη καθόσον είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι ο Γραμματέας του κόμματος "επιστρατεύθηκε" στην πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δράμας προκειμένου να βοηθήσει στην διεύρυνση της κομματικής οργάνωσης με νέους, διορισμένους, θεματικούς τομεάρχες ούτως ώστε να επιτευχθεί ευνοϊκή προς το προεδρείο νέα σύνθεση της ΝΟΔΕ Δράμας. 

Ο Γραμματέας της ΝΔ εμβρόντητος παρακολουθούσε κατά την συνεδρίαση τα μέλη της ΝΟΔΕ να διαπληκτίζονται μεταξύ τους για το συγκεκριμένο θέμα, λίγες μόλις ημέρες μετά τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Πριν καλά - καλά, δηλαδή, κλείσουν οι κάλπες όπου η βάση του κόμματος εξέλεξε τους εκπροσώπους της στο ανώτατο τοπικό όργανο του νομού (τομεάρχες, μέλη ΝΟΔΕ κτλ), καλά πληροφορημένες πηγές μας λένε ότι, "κάποιοι" προσπαθούν να στήσουν μιαν "άλλη ΝΟΔΕ" κατά πως τους βολεύει αγνοώντας την βούληση της βάσης του κόμματος στην Δράμα.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο όταν ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ πρότεινε για γραμματέα της ΝΟΔΕ Δράμας πρόσωπο (γυναίκα για την ακρίβεια) που δεν είναι καν μέλος της ΝΟΔΕ, κάτι που αντιβαίνει το καταστατικό του κόμματος.

Η εικόνα που παρουσίασε σήμερα, στην πρώτη της συνεδρίαση η νέα ΝΟΔΕ του νομού Δράμας, θα λέγαμε ότι ήταν απογοητευτική. Οι ίδιες πηγές, πάλι, καθώς και άτομα της κομματικής βάσης χρεώνουν την σημερινή εικόνα της ΝΟΔΕ Δράμας στον κυβερνητικό βουλευτή Δράμας της ΝΔ σε μια αγωνιώδη προσπάθεια του ιδίου να αποτελέσει τον νέο "Δραμάρχη" του νομού. Μας ειπώθηκε, μάλιστα χαρακτηριστικά ότι, "..προσπαθεί ο ίδιος να κάνει όλα για όσα κατηγορούσε κάποιους..."!

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι οι πληροφορίες του ρεπορτάζ είναι απολύτως έγκυρες, εξακριβωμένες και επιβεβαιωμένες από διαφορετικές  πηγές. Έτσι, το λυπηρό είναι ότι βρέθηκε ο Γραμματέας του κόμματος στην δίνη μιας εσωκομματικής διαμάχης σήμερα στην Δράμα κάτι που σημαίνει ότι όσοι πληροφόρησαν τον κ. Παπαμιμίκο για τα τοπικά κομματικά δρώμενα πως είτε δεν του είπαν όλη την αλήθεια, είτε δεν τον ενημερώσανε σωστά από αμέλεια, με αποτέλεσμα να εκτεθεί ο ίδιος ο Γραμματέας του κόμματος. Σε κάθε περίπτωση έπρεπε οι συνομιλητές του κ. Παπαμιμίκου να τον είχανε προστατέψει από την σημερινή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου