Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"Κόμμα Ελλήνων Αξιωματικών": Έρχεται ο Βασιλιάς;

Μια νέα κίνηση, ένα νέο κόμμα έχει ξεκινήσει να στήνεται τον τελευταίο μήνα με τη συμμετοχή απόστρατων αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού. Το κόμμα φέρει ήδη την ονομασία "Κόμμα Ελλήνων Αξιωματικών" και φιλοδοξεί να σώσει την Ελλάδα από όλα τα δεινά των πολιτικών. Οι διεργασίες στο νέο αυτό κόμμα τρέχουν γρήγορα και τα στελέχη του συναντώνται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας για να οργανωθούν. Μέχρι εδώ όλα καλά.. αν μάλιστα κανείς πιστέψει ότι θα έχουμε κι ένα νέο "Γουδί" τότε μπορεί και να ισχυριστεί ότι στην Ελλάδα της διαφθοράς, της ατιμωρησίας και της αρπαχτής μπορεί και να αποδοθεί λίγη "Δικαιοσύνη" ! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εκ των έσω, από ανθρώπους που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, το κόμμα των αξιωματικών συστήθηκε κατόπιν της σύμφωνης γνώμης του τέως Βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ο οποίος και ρωτήθηκε αρχικά αν συμφωνεί και στηρίζει μια τέτοια κίνηση. Στον κρυφό σχεδιασμό του νέου κόμματος κάποιοι αποδίδουν και την επιστροφή της τ. Βασιλικής οικογένειας στη χώρα στο απώτερο μέλλον. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα κληθεί σύντομα ένας από τους γιους της τ. Βασιλικής της Ελλάδας, όχι ο πρωτότοκος, να ηγηθεί της προσπάθειας του νέου κόμματος, ούτως ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για τη θεαματική επιστροφή της οικογένειας στα πολιτικά και κυρίως πολιτειακά πράγματα της Χώρας. Για την κίνηση αυτή έχει ενημερωθεί και το Φόρεϊν Όφις το οποίο ενισχύει και ευλογεί, για τους δικούς του λόγους, το κόμμα των Ελλήνων Αξιωματικών.

Η κατάσταση αυτή, που θυμίζει όλο και περισσότερο την τελευταία πτώχευση της Χώρας επί Ελευθερίου Βενιζέλου, με όλα τα δεινά που επακολούθησαν για την Ελλάδα, ενισχύει -όπως γίνεται πάντα στις δύσκολες ώρες του Έθνους- τον αλυτρωτισμό και τον Μεγαλοϊδεατισμό. Και που ξέρετε... μπορεί να πάρουμε και την Πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου