Την έχετε συναντήσει ποτέ;;;

Αν όχι διαβάστε για ένα περιστατικό που συνέβη στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου χτες 2.1.2012.

Είχα πάει μαζί με την οικογένεια της αδερφής μου. Εγώ για σκι, αυτοί για έλκηθρο με τα παιδιά τους. Κόσμος πάρα πολύς και έλκηθρα επίσης πολλά. Παιδάκια, χαρές, παιχνίδια, ήλιος, πολύ χιόνι. Όλα όμορφα. Όλα;;; Όχι ακριβώς.

Στον χώρο βρισκόταν ο γνωστός δημοσιογράφος του Mega, ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ του οποίου και το δικό του παιδί έκανε έλκηθρο. Κάποια στιγμή ένα κοριτσάκι με το έλκηθρο του πέφτει πάνω στο έλκηθρο του υιού Στραβελάκη. ΟΚ, θα πει κάποιος και τι έγινε; Τι μας γράφεις τώρα; Μισό λεπτό, τώρα ακολουθεί η ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ. Διαβάστε και φρίξτε...

Ο δημοσιογράφος γίνεται έξω φρενών, αρχίζει να φωνάζει ότι τσάκισαν τα πόδια του παιδιού του, παίρνει τηλέφωνο τον δικηγόρο του στην Αθήνα προκειμένου να κάνει μηνύσεις στους γονείς του κοριτσιού, στο χιονοδρομικό και δεν ξέρω εγώ σε ποιον άλλο. Φωνάζει στους γονείς του κοριτσιού ότι έχουν την νομική ευθύνη της επίβλεψης του παιδιού του, ψάχνει να βρει τους υπεύθυνους του χιονοδρομικού ενώ στο τέλος, είχαμε φύγει πια εμείς, ήρθαν δύο περιπολικά και οδήγησε την μητέρα του κοριτσιού στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!! Ο ανεκδιήγητος τύπος είχε πάρει τηλέφωνο μέχρι και τον περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή.

Θα έλεγε κάποιος ότι αφού τα πόδια του παιδιού του τσακίστηκαν έχουν κάποια λογική όλα αυτά. Έλα όμως που ο υιός Στραβελάκης μετά το "σοβαρό" ατύχημα συνέχισε να κάνει έλκηθρο και να παίζει με την μητέρα του και απόλυτα λογικό βέβαια αφού δεν είχε πάθει ΤΙΠΟΤΑ καθώς ήταν μια κλασσική σύγκρουση με έλκηθρα της πλάκας.

Ο γύρω κόσμος κοιτούσε ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ και ΓΕΛΑΓΑΝ με το σούργελο που έβλεπαν ενώ μερικοί έβαλαν και χέρι στον ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ για την συμπεριφορά του. Μεταξύ αυτών και ο γαμπρός μου. Ο ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ όμως ανένδοτος, τελικά ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την ημέρα μιας οικογένειας λόγω της υστερίας του.

Για μια σύγκρουση με έλκηθρα δυο παιδιών που δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, οδήγησε μια μητέρα στο αστυνομικό τμήμα με την διαδικασία του αυτόφωρου!!!!!!!!!