Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος – φωτογράφος των 2,500 ευρώ!

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Οι πολίτες της Δράμας διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν καθημερινά την ανυπαρξία της.
 
Ο Δήμαρχος της Δράμας είναι εξαφανισμένος και ευτυχώς υπάρχουν οι σικέ-σικέ κονσερβοποιημένες συνεντεύξεις για να θυμόμαστε την ύπαρξή του.
 
Οι ειδικοί (και ειδικά καλοπληρωμένοι) σύμβουλοι, του πρότειναν τον σχεδιασμό μιας δημοτικής εφημερίδας με διπλό στόχο.
 
Πρώτος στόχος :
Η εφημερίδα του Δήμου Δράμας στήνεται πλέον για να αποτελέσει το κορυφαίο όργανο προπαγάνδας και προσωπικής διαφήμισης  του κ. Χαρακίδη.
 
Δεύτερος στόχος : Η εφημερίδα του Δήμου Δράμας αποτελεί την «τράπεζα» που θα εξοφλήσει τα προεκλογικά γραμμάτια του κ. Χαρακίδη σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, που τα προηγούμενα χρόνια εκτελούσαν με θρησκευτική ευλάβεια τις εντολές του για  αντιπολίτευση και χαλκευμένη πληροφόρηση.

Σήμερα ήρθε η ώρα να επιβραβευθούν οι εντολοδόχοι των διαταγών του κ. Χαρακίδη. Η αμοιβή τους είναι προκλητική. Θα λαμβάνουν δηλαδή απίστευτα ποσά των δραμινών πολιτών, με ελάχιστο κόπο.
Δυόμιση χιλιάδες ευρώ για κάθε έκδοση της εφημερίδας θα είναι ο μισθός του κ. Ευάγγελου Ψωμά , δημοσιογράφου της εφημερίδας του γνωστού άτυπου συνεργάτη του Δημάρχου κ. Σπυρίδωνα Λάτσα.
Η δικαιολογία του δημάρχου ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος θα εκτελεί και χρέη φωτογράφου !!! δεν μειώνει το μέγεθος του ατοπήματος. Ίσα ίσα προκαλεί ακόμα περισσότερο την νοημοσύνη της δραμινής κοινωνίας.
 
Οι αδιαφανείς και αναξιοκρατικοί τρόποι κατασπατάλησης των χρημάτων της Δράμας δεν θα περάσει έτσι. Σύντομα θα έχουμε συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου