Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Την Πλατεία της Δράμας επισκέφθηκε χθες ο Μανώλης Γλέζος ύστερα από πρόσκληση των Αγανακτισμένων. Ο 90χρονος (σε δύο μήνες) αγωνιστής ήτανε πραγματικός χείμαρρος και δεν "χαρίστηκε" ούτε στην Αριστερά, αναγνωρίζοντας τις τεράστιες ευθύνες της, ακόμα και σήμερα, για την κατάντια του τόπου.. .

Ο κ. Γλέζος, ακούραστος πραγματικά, μιλούσε στον κόσμο για πάνω από τρεις ώρες ενώ νωρίτερα, από τις έξι το απόγευμα, μιλούσε σε συνέντευξη τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων και απάντησε σε όλες.. .

Το σημαντικότερο που ανέφερε είναι πως οι Αγανακτισμένοι πρέπει να μετεξελιχθούν σε πολιτικό Κίνημα ενώ, ανέφερε πως η Ελληνική Κυβέρνηση "τρέμει" το Κίνημα της Πλατείας, το οποίο είναι το μόνο που μπορεί να ανατρέψει το Μνημόνιο και την πολιτική της. Χαρακτήρισε, μάλιστα, την Ελληνική Κυβέρνηση "δοσίλογους", "υποτελείς" και "προδότες".

Ολόκληρο το βίντεο με την ομιλία του Μανώλη Γλέζου θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα των Δραμινών Αγανακτισμένων: http://www.aganaktismenoi-drama.gr/ ενώ, θα βρίσκεται και στην σελίδα μας.

Δείτε τα βίντεο:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου