Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο Στάθης Παναγούλης, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αρνείται τη συμμετοχή του στην εκδήλωση για την Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
"Προς τον
Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
κ. Κάρολο Παπούλια
Προεδρικό Μέγαρο
 
Κύριε Πρόεδρε,

 
Η ιστορική Μνήμη, δεν συγχωρεί, πλέον, κατά συνθήκη ομιχλώδη επιφαινόμενα και συμμετοχή σ’ αυτά. Το αντίθετο, επιτάσσει «πάλης ξεκίνημα, νέους αγώνες/για νάβρουν ανάπαυση οι πρώτοι νεκροί».

Κύριε Πρόεδρε,
Το δημοκρατικό Καθήκον, στις 24 Ιουλίου 2011 και στις 11 π.μ. υποδεικνύει προσκύνημα στο Ναό της Δημοκρατίας, την Πλατεία Συντάγματος.
Με σεβασμό,
Αθήνα, 18.07.2011 Στάθης Β. Παναγούλης"

Την ίδια ώρα, σήμερα..........................

ο Στάθης Παναγούλης μαζί με αντιστασιακούς απότισαν φόρο τιμής καταθέτωντας λουλούδια στους πεσόντες της Εθνικής αντίστασης. Έτσι, ήρεμα, απλά και μακριά από δεξιώσεις και άλλα "επικοινωνιακά" των πολιτικών και των ΜΜΕ. Έτσι απλά...

 
Οι Αγώνες και οι θυσίες του Ελληνικού Δημοκρατικού Λαού κατά της ξενοκίνητης τυραννίας των συνταγματαρχών, 37 χρόνια μετά, βρίσκουν τη Δημοκρατία μας απισχνασμένη, τις Συνταγματικές λειτουργίες της υπό εκμηδένιση, την Εθνική μας Κυριαρχία μειωμένη και τη χώρα διατελούσα υπό οικονομική Κατοχή της Διεθνούς τοκογλυφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου