Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Τι να το κάνει το πτυχίο, άμα έχει τα κονέ;

«Πέσανε» τα μικρόφωνα στην εκπομπή του Αυτιά στο Alter όταν αποκαλύφθηκε ότι ο διοικητής του ΙΚΑ , του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας, που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως δεν κατέχει πανεπιστημιακό τίτλο!

Όπως εξελισσόταν η ... συζήτηση μεταξύ του Γ. Ρωμανιά και του Ν. Νικολόπουλου, ο επιστημονικός συνεργάτης της ΓΣΕΕ κατήγγειλε ότι το ΙΚΑ δεν έχει προσλάβει ακόμη τους επιτυχόντες πτυχιούχους σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ παρά το γεγονός ότι εμφανίζει τρομακτικές ελλείψεις σε προσωπικό.

«Προφανώς είναι άχρηστοι οι πτυχιούχοι για τον κ. Σπυρόπουλο αφού ο ίδιος δεν έχει τελειώσει πανεπιστήμιο αλλά τη Σιβιτανίδειο» ανέφερε ο Νικολόπουλος.

Επεσήμανε δε ότι ο μόνος …
επιστημονικός τίτλος του διοικητή του κορυφαίου ασφαλιστικού ιδρύματος είναι η κομματική του ταυτότητα και η προσωπική του σχέση με τον πρωθυπουργό.

http://aletri.blogspot.com/2011/07/blog-post_5899.html

1 σχόλιο:

  1. Ο Ρ. Σπυρόπουλος είναι ένας από τους τεμπέληδες της έφορης κοιλάδας που τότε στη πρεμούρα τη ΠΑΣΟΚΙΚΗ να κλείσουν τη ΣΟΦΤΕΧ μαζί με τον άλλο τεμπέλη τον Πιπεργιά ήρθαν στη δράμα και φώναζαν με τον άλλο τον αλήτη τον Ισπα...χαν να δώσουν τη ΣΟΦΤΕΧ στο λαό και ξάπλωναν στις πλατείες και έχυναν το χρώμα στους υπονόμους του εργοστασίου και έκαναν ΣΑΜΠΟΤΑΖ στη παραγωγή τα ξεχάσατε αυτά; κοπρόσκυλα του κερατά Ουστ, κοπρίτες μαζί τα φάγατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή