Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

"ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΪΔ...ΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ" ! ! !


Περιοδικό "Ψύθιροι" Δράμας
Το ΠΑΣΟΚ κυβερνά, η Δεξιά διαλύεται στη Δράμα (ιδεολογικά.....) !
Όχι γιατί στη "Νέα Εποχή-Νεά Δράμα" βγήκαν τα μαχαίρια και κυνηγούν όλοι τον νέο επικεφαλή της παράταξης. Από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε ο νέος Δήμαρχος Δράμας άρχισε εναντίον του μια οξύτατη πολεμική, τις περισσότερες φορές άδικη, για όλα όσα έπρεπε να είχανε κάνει οι προηγούμενοι δημοτικοί άρχοντες και δεν τα πράξανε. Μέσα σε λίγους μήνες, ο κ. Χαρακίδης δέχεται τη συντονισμένη επίθεση της πλειοψηφίας των τοπικών μέσων "ενημέρωσης", πλην ορισμένων υποστηρικτών του και κάποιων "μετανοούντων" που ευελπιστούν σε καμιά τηλεοπτική διαφήμιση (που μετά από κάποιες συνεντεύξεις με αρκετό λιβάνι μπορεί και να πάρουν...) και την ανενδοίαστη κριτική των άλλων δημοτικών παρατάξεων.

Τελευταία, έχουνε προστεθεί στο "χορό" αυτό και κάποια τοπικά blogs, τα οποία προφανώς χειρίζονται γνωρίζοντες εκ' των έσω τα πράγματα, δημοσιεύοντας αρκετές φορές γνώμες και γεγονότα που προκαλούν ερωτηματικά και άλλες αναρτήσεις με μια εξόφθαλμη "επίθεση" που σκοπό της έχει το πρόσωπο και όχι τις πολιτικές. Και φυσικά, αποτελεί εύλογο ερώτημα πως ένας Δήμαρχος, όντας αντιπολίτευση, ούρλιαζε για το κόστος των 500 ευρώ της καρέκλας του π. Δημάρχου, έρχεται τώρα, σε καιρούς λιτότητας και φτώχειας πολλών δραμινών και αντικαθιστά αυτή την "πανάκριβη" δημαρχιακή καρέκλα με άλλη αξίας 800 ευρώ! Κι αν μας πούνε ότι ο ποπός του νέου Δημάρχου είναι "μεγαλύτερος" από αυτόν του προηγουμένου, θα το πιστεύαμε αν δε γνωρίζαμε ότι ο π. Δήμαρχος είναι και 130 κιλά (μήπως και παραπάνω;;) ! Τέλος πάντων.. Το θέμα δεν είναι αυτό. ...................................................................................................


Το θέμα είναι πως ο νέος Δήμαρχος Δράμας δεν ήταν ποτέ και δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Έτσι, νομίζουμε.. ! "Επιβλήθηκε" από τον κομματικό μηχανισμό των Αθηνών, μετά από "παρέμβαση" των παιδιών του "Σωλήνα" και με ισχυρή υποστήριξη συγκεκριμένου κομματικού "μπλοκ" του κόμματος αφού, διαλύθηκε η Επιτροπή Τσούρα που είχε αποφασίσει να αφήσει ορφανή χρίσματος τη Δράμα και κάτω από πολύ "περίεργες" συνθήκες.. Σχεδόν, "συνωμότησε το Σύμπαν" ολόκληρο για να "επιβληθεί" η υποψηφιότητα "Χαρακίδη" μέσα στο κόμμα. Με "ανασχηματισμούς", "υπουργοποιήσεις" μέσ' στη μαύρη νύχτα, με "φυγή" του Παπανδρέου στο εξωτερικό για να μη χρεωθεί τις κινήσεις αυτές (40 νέα χρίσματα, όχι μόνον για τη Δράμα) τότε και άλλα πολλά. Εμείς θα λέγαμε ευθαρσώς ότι ο νέος Δήμαρχος Δράμας ανήκει ιδεολογικά περισσότερο στη Δεξιά παρά στο ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η προσωπική μας εκτίμηση για έναν άνθρωπο που παραμένει ακομμάτιστος άλλωστε, "με τέτοιους φίλους" -βλ. Αηδόνη, Ευμοιρίδη, κα- ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο κ. Χαρακίδης είναι "σοσιαλιστής"; Και δεν αποτελεί τουτο μομφή απεναντίας, "τιμή σου και καμάρι σου να είσαι δεξιός/φιλελεύθερος/νεοφιλελεύθερος ιδεολογικά  και να σε στηρίζει το ΠΑΣΟΚ για να εκλεγείς".. Θέλει "μαγκιά" αυτό το πράγμα. Εκτός κι αν είσαι κρυφο - κομμουνιστής / αριστερός, όπως λέει ο Κόκκαλης κι ο Βαρδινογιάννης πως είναι !

Έτσι, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα γνώμης ότι "βρε παιδιά.. τσάμπα μαλώνετε". Κατακρίνετε έναν άνθρωπο, για έλλειψη έργων που λόγω χρόνου δε μπορεί ακόμα να υλοποιήσει, με τον οποίο ιδεολογικά είστε ίδιοι. "Μαλώνετε σε ξένο αχυρώνα" ! Άντε, πάρτε τα κουβαδάκια σας και τραβάτε αλλού γιατί τη Δράμα εσείς την καταντήσατε όνομα και πράγμα.. Ο ένας από το Δήμο, ο άλλος απ' το Επιμελητήριο και κάποιοι "άλλοι" από τα υπουργεία τους, εκ' του αποτελέσματος είκοσι χρόνια τώρα μας έχετε καταστρέψει.. τώρα θα βάλετε μυαλό; Τώρα θα αλλάξετε; Που είναι ο "Αυτοκράτορας" να επιβάλει την τάξη στην Αρένα ; Όμως....

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΤΤΕ ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ "ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ" ! ΝΑΙ, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΜΑΚΑΡΟ" ΑΛΛΑ, ΞΕΧΑΣΑ... ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ :

"ΑΗΔΟΝΗ"...κελαηδούνε μόνοι τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου