Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Καρατζαφέρης: «Δέχομαι πολλαπλές επιθέσεις από μνημονιακές δυνάμεις»

«Πολλαπλές επιθέσεις από τις μνημονιακές δυνάμεις»  δέχεται ο ΛΑΟΣ σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος περιόδευσε στη Λιβαδειά την Κυριακή. 

Σε ομιλία του σε φίλους και στελέχη του ΛΑΟΣ, ο κ. Καρατζαφέρης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση του ΛΑΟΣ από τη συγκυβέρνηση και το «όχι» στο δεύτερο μνημόνιο.

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, το κόμμα του και ο ίδιος, δέχονται επιθέσεις από τις μνημονιακές δυνάμεις «οι οποίες δεν αντέχουν τον πατριωτικό λόγο και την αντίσταση του προέδρου του ΛΑΟΣστα σχέδιά τους για ξεπούλημα της Ελλάδας».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι οι «κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος μπροστά στην επιθυμία τους να γίνουν Πρωθυπουργοί, υπέγραψαν πρόθυμα Μνημόνιο υποταγής, υποχρεώνοντας την Ελλάδα σε μία άνευ προηγουμένου υφεσιακή πορεία, από την οποία, όπως και οι ίδιοι οι Τροϊκανοί παραδέχονται, θα περάσει τουλάχιστον μία 10ετία για να επανέλθουμε σε αναπτυξιακή τροχιά».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, επανέλαβε ότι η πτωτική πορεία που εμφανίζει ο ΛΑΟΣ είναι προϊόν πιέσεων και μεθοδεύσεων που ασκούνται, προκειμένου να καμφθεί το φρόνημα και να «τιμωρηθεί» ο πρόεδρος του κόμματος «για το περήφανο "όχι" που είπε στους ξένους δανειστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου