Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η Τρόικα βάζει φυλακή όλο το Έθνος !

Κατ' απαίτηση της Τρόικα, η ελληνική κυβέρνηση και δη ο αρμόδιος υπουργός οικονομικών και αντιπρόεδρός της κ. Βενιζέλος, σχεδόν πρόθυμα, αποδέχθηκε τον αποκλεισμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, κυρίως επαγγελματιών, από τη ρύθμιση των ληξιπροθέσμων οφειλών προς το Δημόσιο.

Η Τρόικα κατεβάζει το όριο, με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού οικονομικών, στις 10 χιλιάδες ευρώ πάνω από το οποίο δε γίνεται δεκτή η υπαγωγή στη ρύθμιση. Το μέτρο αυτό, που είναι αντισυνταγματικό, είναι καταδικασμένο από τη γέννεση του καθώς η μεγάλη πλειονότητα των οφειλετών έχει πλέον, με τα δυσβάσταχτα πρόστιμα της κρατικής αυτής βιομηχανίας (δηλαδή "βιομηχανία προστίμων"), ξεπεράσει κατά πολύ το όριο αυτό. Οι δε υπόλοιποι που εντάσσονται στα συγκεκριμένα χρηματικά όρια, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, δεν έχουν τα χρήματα για τις δόσεις που απαιτούνται καθώς, με τους φόρους και τα χαράτσια έχουν κυριολεκτικά αποστραγγιστεί.

Προφανώς, η Τρόικα ακολουθεί για μια ακόμα φορά τη συνταγή της εξόντωσης των Ελλήνων και σε τούτο βρίσκει ένθερμο υποστηρικτή της τον υπουργό οικονομικών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου