Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Στα πόσα τσουβάλια πατάτα ανανεώνεται το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ;

Οι "κακές γλώσσες" λένε ότι ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται για ριζική ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της Δράμας.

Οι "κακές γλώσσες" λένε ότι η ανανέωση θα επέλθει με τις υποψηφιότητες των κ.κ. Σταύρου Δαϊλάκη και Σταύρου Παπαδόπουλου.. δηλαδή, σαν να βάζεις υποψηφίους τον Μητσοτάκη και τον Ζολώτα ταυτόχρονα στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

Οι ίδιες "κακές γλώσσες" μας διαβεβαιώνουν ότι αυτή είναι και η τελική λύση του ψηφοδελτίου του κόμματος για την περιοχή, με τόση σιγουριά, που κάποιοι ετοιμάζονται στα πλαίσια της άσκησης της ψηφοθηρικής "κοινωνικής πολιτικής" να μοιράσουν πατάτες Νευροκοπίου παρακαλώ... . Το ερώτημα που προκύπτει, φυσικά, είναι ποιους συμφέρει πανελλαδικά η μη ανανέωση των ψηφοδελτίων του κόμματος; Μήπως τους εκλεγμένους, ήδη, βουλευτές; Μήπως αυτοί διακινούν τέτοιου είδους "ανανεώσεις" ή καλύτερα "αναπαλαιώσεις" του κόμματος της αξιωματικής συμπολίτευσης;

Κάποιοι παίζουν ουσιαστικά με τον πόνο, την πίκρα και την οργή των παραγωγών και αλείφουν αλάτι στις πληγές των απόρων και ευπαθών ομάδων εκμεταλλευόμενοι τη φτώχεια και την ανέχεια για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Σε αντίθεση με άλλους, όπως π.χ. ο Σύλλογος Πολυτέκνων Δράμας που κατανόησε το πρόβλημα και με πρωτοβουλία του διέθεσε τόνους πατάτα στα μέλη του και την προώθησε πανελλαδικά βοηθώντας τους παραγωγούς και τον κόσμο. Πάντως, για την περιοχή της Δράμας πια και λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει με την πατάτα Νευροκοπίου το ερώτημα που παραμένει καυτό και καίριο είναι:

"Τελικά, με πόσα τσουβάλια πατάτες εκλέγεται κανείς βουλευτής σήμερα;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου