Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή Διερεύνησης και Εξόφλησης του Χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα


ΠΡΟΣ:

Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής
Ένωσης κ. Ρόμπαϊ

Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής
Επιτροπής κ. Μπαρόζο

Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού
Κοινοβουλίου κ. Σούλτς


ΘΕΜΑ: «Αίτημα εξέτασης και διερεύνησης των οφειλών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας προς την Ελλάδα από Αναγκαστικό Δάνειο κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο»


Αξιότιμοι Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας κατά τα έτη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είχε υποχρεώσει την Ελλάδα, ως χώρα υπό κατοχή, σε αναγκαστικό δάνειο το οποίο έλαβε από την Τράπεζα της Ελλάδας σε χρυσό. Το αναγκαστικό αυτό δάνειο έχει συναφθεί ως Διεθνή Δανειακή Σύμβαση, με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο για τα Συμβαλλόμενα Μέρη.

Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται υπό τον ασφυκτικό κλοιό των ξένων δανειστών της, με ένα υπέρογκο εξωτερικό δημόσιο χρέος, με το σκεπτικό ότι πρέπει η Χώρα και οι Έλληνες να είναι συνεπείς στις δανειακές τους υποχρεώσεις τιμώντας τις δεσμεύσεις τους. Οι Έλληνες τα τελευταία δύο χρόνια έχουν υποστεί δραματικές μειώσεις στο βιοτικό τους επίπεδο και μια άνευ προηγουμένου αφαίμαξη των μισθών και των συντάξεών τους.



Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ένωση των Εθνών και των Λαών της Ευρώπης, έχει μετατραπεί σε μια αμιγώς Γερμανική αποικία και σε ένα Γερμανικό «Lander». Οι Πρόεδροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Eurogroup, δείχνουν ανίσχυροι και ευάλωτοι στα κελεύσματα και τις διαταγές των “Merkozi”. Ο Ευρωπαίος πολίτης παρακολουθεί με αγωνία την Γερμανία πρωτίστως και τη Γαλλία δευτερευόντως να αποδομούν και να αποψιλώνουν το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και Ιδεώδη. Η ωμή επιβολή στην πλειοψηφία των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Γερμανικής Οικονομικής Πολιτικής και των συμφερόντων του νέου «Άξονα» αυξάνει περαιτέρω τα ελλείμματα του Νότου και τα πλεονάσματα της Γερμανίας.


Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω αρκετά καλά.. Είμαι από τους λίγους Ευρωπαίους πολίτες στους οποίους η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι υπηρεσίες της στράφηκαν εναντίον εγγράφως στις Επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Επιτροπή Αναφορών) με συμπερασματικές απαντήσεις στα επιχειρήματά μου με σκοπό την φαιδροποίησή μου απέναντι στους Ευρωβουλευτές. Είμαι από τους πρώτους που, από πολύ νωρίς – από τις αρχές του 2009 –, ζήτησα Επιτροπεία ξένων στη χώρα μου για να φτιάξουν Κράτος. Όχι όμως έτσι.. όχι με επαιτεία και αναξιοπρέπεια. Από νωρίς, σας υπέδειξα τις πολιτικές (και όχι άλλες) ευθύνες της Γερμανίδας Καγκελαρίου κ. Merkel στους χρηματισμούς πολιτικών και κρατικών παραγόντων σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση από γερμανικές εταιρείες. Μια «πολιτική» δωροδοκιών γερμανικών επιχειρήσεων σε όλη την Ένωση με την ανοχή, τη συγκάλυψη, την αποσιώπηση και την ενίσχυση της Κυβέρνησης της Γερμανίας της κ. Merkel. Από μια Γερμανία που στο Σεράγεβο, στο παρελθόν, έστελνε Γερμανούς κατασκόπους (δίχως διπλωματική ασυλία) να βάζει βόμβες για να υποκινεί τα πάθη των Λαών και των Εθνών. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω, λοιπόν, αρκετά καλά.. .


Η Ελλάδα και η Ευρώπη δεν αντέχει άλλο μια νέα Γερμανική Κατοχή. Η Ευρώπη των Εθνών δεν επιθυμεί ένα νέο Ευρωπαϊκό Ράιχ. Κι επειδή, πράγματι η κατάσταση έχει φτάσει το απροχώρητο. Επειδή, η αιτίαση των δανειστών και της Γερμανίας για πλήρη αξίωση των Χρεών της Ελλάδας να ικανοποιήσει η τελευταία τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Επειδή, η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα από το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο (και σημειώνω, όχι από τις πολεμικές αποζημιώσεις), βάσει των Διεθνών Συμβάσεων, ένα τεράστιο ποσό που κυμαίνεται, σύμφωνα με εκτιμήσεις πανεπιστημιακών και ειδικών οικονομολόγων – εκτιμητών, σε πάνω από ένα (1) τρισεκατομμύριο ευρώ. Στο σημείο αυτό, για την αποφυγή δόλιων παρεξηγήσεων και αντενστάσεων, σας υπενθυμίζω ότι για τις απαιτήσεις αυτές, (δανειακές απαιτήσεις και πολεμικές αποζημιώσεις), ο χρόνος παραγραφής και συνεπώς διαγραφής τους άρχεται από της ενοποίησης της Γερμανίας (Συνθήκη του Λονδίνου) στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Επειδή, η στάση όλων των Ελληνικών και Γερμανικών Κυβερνήσεων στο συγκεκριμένο θέμα είναι καθόλα ύποπτη, λόγω της μη διευθέτησης του υπάρχοντος προβλήματος έως σήμερα. Επειδή, η «απραξία» αυτή των Κυβερνήσεων Ελλάδας και Γερμανίας για το συγκεκριμένο θέμα του Αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου και η μη αποπληρωμή του έως σήμερα, αφήνει υπόνοιες μυστικών διακρατικών συμφωνιών των δύο αυτών Κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γερμανία και Ελλάδα), σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων και όλων των υπολοίπων κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επειδή, οποιαδήποτε τέτοια μυστική διακρατική συμφωνία παραίτησης δανειακών απαιτήσεων της Ελλάδας από τη Γερμανία είναι Αντισυνταγματική εφόσον, απαιτείται η κύρωσή της από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με τα 2/3 (180) των Ελλήνων Βουλευτών και η μη αποπληρωμή του έρχεται σε αντίθεση με το Διεθνές Δίκαιο, το οποίο υπερισχύει κάθε άλλης Εθνικής και Διακρατικής συμφωνίας. Επειδή, αν υφίσταται τέτοιου είδους συμφωνία, ή οιαδήποτε άλλη προς αυτή την κατεύθυνση, σημαίνει ότι η Γερμανία, εκμεταλλευόμενη τη θέση ισχύος της στην Ενωμένη Ευρώπη, λειτουργεί σε βάρος όλων των υπολοίπων κρατών – μελών.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και λόγο των ιδιαιτέρως δυσχερών οικονομικών συνθηκών στην Ελλάδα

ΖΗΤΩ

  1. Να κληθούν ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος και η Γερμανίδα Καγκελάριος κ. Angela Merkel Ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να εξηγήσουν Ενώπιόν του, τους λόγους που το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο της Ελλάδας προς την Ναζιστική Γερμανία σε χρυσό, από την Τράπεζα της Ελλάδας, δεν έχει καταστεί απαιτητό έως σήμερα.
  2. Να διερευνηθούν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι λόγοι που ενώ ζητείται η συμμόρφωση της Ελλάδας προς τις δανειακές της υποχρεώσεις, δεν συμβαίνει το ίδιο για τις υποχρεώσεις της Γερμανίας προς την Ελλάδα, υπό το φως των σημερινών ιδιαιτέρων οικονομικών συνθηκών.
  3. Να ορισθεί αρμόδια Οικονομική Επιτροπή από εξειδικευμένους, ανεξάρτητους, επιστήμονες για τον ακριβή προσδιορισμό του Χρέους της Γερμανίας σήμερα προς την Ελλάδα για το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο και να καταστεί αυτό ως ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΤΕΟ .

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω πολύ καλά.. Για χρόνια (από το 2005) φωνασκώ και διαμαρτύρομαι Ενώπιόν Σας τόσο για την επικρατούσα κατάσταση στην Ελλάδα, όσο και για την επικρατούσα κατάσταση και τη λαθεμένη πορεία Σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν επιθυμώ να υπεισέλθω σε άλλα ζητήματα που αφορούν στην προσωπική μου διαμάχη με τον Βόρβορο των υπηρεσιών Σας και των Θεσμών Σας, με τους οποίους για καιρό έρχομαι σε ευθεία σύγκρουση. Δεν επιθυμώ να μιλήσω για τις μυστικές χρηματοδοτήσεις, από τα μυστικά κονδύλια όλων των κρατών – μελών που καταλήγουν στις τσέπες των υπαλλήλων, λειτουργών και εκλεγμένων ή διορισμένων στις υπηρεσίες και τους Θεσμούς Σας.. Τα γνωρίζετε καλύτερα από εμένα τον ίδιο. Ωστόσο, με παρρησία και ευθαρσώς Σας ΚΑΛΩ και κυρίως ΚΑΛΩ τα Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσουν άμεσα ως Ανεξάρτητο Σώμα.

ΑΠΑΙΤΩ την άμεση ικανοποίηση των παραπάνω αιτημάτων μου, ενόψει και της επικείμενης Συνεδρίας του Eurogroup την Τετάρτη με θέμα του την Νέα Δανειακή Σύμβαση, το PSI και το Νέο Μνημόνιο για τη Χώρα μου.

Με Εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου