Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

«Διαίρει και Βασίλευε ή Ισχύς εν τη Ενώσει» ;


Αν δεν ενωθούμε, θα εξαθλιωθούμε, θα αφανιστούμε !

του Παναγιώτη Γεωργιάδη

Όσοι παρακολουθούν από τις αρχές την ιστοσελίδα αυτή θα θυμούνται ότι πρώτα από εδώ διαβάσανε, από νωρίς, για τον κίνδυνο της αύξησης των αυτοκτονιών λόγω Μνημονίου (καλοκαίρι 2010). Εδώ πρωτοδιαβάσανε για το ενδεχόμενο «φυγής» του Γιώργου Παπανδρέου στον ΟΗΕ (Σεπτέμβριος 2010), με αποτέλεσμα η δημοσιοποίηση του θέματος και από τις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Το Πρώτο Θέμα» στις 24 Δεκεμβρίου 2010 να ανακόψει την «φυγή» αυτή. Εδώ πρωτοδιαβάσανε, μια ημέρα πριν το περίφημο «Δημοψήφισμα», πως οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να αποτελειώσουν τον Παπανδρέου, λόγω της 28ης Οκτωβρίου και μια μόλις ημέρα μετά το www.patrinaki.blogspot.com επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή. Εδώ πρωτοδιαβάσανε για το ενδεχόμενο κερδοσκοπίας μέσω του «Δημοψηφίσματος» καθώς, η δική μας πληροφόρηση από τις Βρυξέλλες έκανε λόγο για τεράστιες πολιτικές και άλλες ευθύνες που θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν.

Αυτή τη στιγμή και μετά την υπερψήφιση του νέου Μνημονίου από 199 βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έχει σχηματισθεί μια ισχυρή αντι – μνημονιακή ομάδα ανεξαρτήτων βουλευτών. Από πολύ νωρίς, από την ψήφιση του πρώτου μνημονίου και μάλιστα σε "καλές" εποχές για την Κυβέρνηση Παπανδρέου, διεγράφησαν από το ΠΑΣΟΚ οι πρώτοι τρεις βουλευτές που το καταψήφισαν. Γιάννης Δημαράς, Βασίλης Οικονόμου και Σοφία Σακοράφα τράβηξαν ο καθένας το δικό του δρόμο. Η Σοφία εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Βασίλης τράβηξε για το «ΠΑΣΟΚ plus» του Φώτη κι ο Γιάννης παρέμεινε ανεξάρτητος με το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών. Μετά και την καταψήφιση του νέου μνημονίου από τους σαράντα πέντε (45) βουλευτές,  αυτοί διεγράφησαν από τις κοινοβουλευτικές ομάδες και τα κόμματά τους. Μέσα σε όλους αυτούς κι ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος κι αυτός από νωρίς είχε υψώσει τη σημαία της Ανεξαρτησίας και της Ελευθερίας της Χώρας και των Ελλήνων. «Ανεξάρτητοι Έλληνες» το Κίνημά του.

Τούτη την ώρα, πλην του ΚΚΕ το οποίο διαχρονικά επιθυμεί την επιβολή ενός Ολοκληρωτικού καθεστώτος στη χώρα, έτσι όπως το ευαγγελίζεται και το περιγράφει και πλην του πρόθυμου "ΠΑΣΟΚ plus" του Φώτη, μόνον τρεις πλέον πολιτικοί αρχηγοί και επικεφαλείς τάσσονται πια ανοικτά και απροκάλυπτα εναντίον του μνημονίου. Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Δημαράς και Πάνος Καμμένος είναι οι μόνοι οι οποίοι εξακολουθούν να σηκώνουν το ανάστημά τους ενάντια στην υποταγή του μνημονίου. Τούτη την ώρα, που η Ελλάδα έχει εμπλακεί στον χειρότερο οικονομικό πόλεμο από ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους, δεν υπάρχουν «αριστεροί» και «δεξιοί», αλλά Έλληνες πατριώτες. Όποιος δε μπορεί να το αντιληφθεί τούτο, δε μπορεί να βρεθεί και στην «πρώτη γραμμή» για να πολεμήσει για την Ελευθερία της Χώρας.

Αυτή, λοιπόν, την ώρα του πολέμου, είναι επιτακτική ανάγκη όλες οι αντι – μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις να ενωθούν, στα πλαίσια μιας προεκλογικής προγραμματικής συμφωνίας, για να πολεμήσουν ενάντια στον εξωτερικό εχθρό που μας εξαθλιώνει και απειλεί να μας εξαφανίσει. Αν παραμείνουμε διαιρεμένοι θα βασιλεύει ο κοινός εχθρός ενώ, αν ενωθούμε θα αποκτήσουμε την απαραίτητη ισχύ για την έξοδο από την μνημονιακή υποταγή. Στην πραγματική απειλή πως «αν δεν ενωθούμε, θα εξαθλιωθούμε και θα αφανιστούμε», ο Καραϊσκάκης θα απαντούσε σίγουρα πως «άμα ζήσω, θα τους γαμήσω»! Κι εμείς αυτή τη στιγμή δεν χρειαζόμαστε «Παπαδήμους, Παπανδρέου και Σαμαράδες», χρειαζόμαστε «Καραϊσκάκηδες» !

Αν δεν καταφέρουμε να ενωθούμε πολιτικά και πριν τις εκλογές, όλες οι αντι – μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, θα δούμε στους επόμενους έξι (6) μήνες:

  • να κατάσχονται τα σπίτια των Ελλήνων από τις τράπεζες και τους δανειστές με τα όπλα, όπως ακριβώς έγινε και στην Ρουμανία.
  • να λαμβάνονται νέα δυσβάσταχτα μέτρα κατά των χαμηλοσυνταξιούχων και χαμηλόμισθων.
  • να αυξάνονται οι αυτοκτονίες των Ελλήνων, οι άστεγοι και οι άποροι.
  • να πωλούνται έναντι πινακίου φακής όλες οι μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις στους δανειστές μας.
  • να υποθηκεύονται όλες οι πηγές του ορυκτού μας πλούτου, από τα πετρέλαια της Κρήτης έως το χρυσό του Έβρου.

Και το χειρότερο από όλα είναι πως κινδυνεύουμε άμεσα, στο εγγύς μέλλον, να έχουμε μιαν νέα «Κύπρο» στην περιοχή της Θράκης. Οι ευθύνες μας είναι τεράστιες απέναντι στον Ελληνικό Λαό και την Ελλάδα κι αν σύντομα δεν καταλήξουμε σε μια τέτοια συμφωνία τότε, θα είμαστε ανάξιοι των προσδοκιών των Ελλήνων και άξιοι της προδιαγεγραμμένης μνημονιακής μας μοίρας. Απομονώστε, λοιπόν, όλους τους «πρόθυμους» υπηρέτες του μνημονίου και βρεθείτε, επιτέλους, Τσίπρας – Δημαράς – Καμμένος, υπό το βλέμμα και με την εγγύηση των μεγάλων Ελλήνων, του Μίκη Θεοδωράκη και του Μανώλη Γλέζου και, δώστε  Ελπίδα στον Ελληνικό Λαό. Μην αφήνετε άλλο να μας «σώζουν» οι προσκυνημένοι.. Γιατί, αν δεν ενωθούμε, θα εξαθλιωθούμε, θα διαλυθούμε και θα αφανιστούμε. Kάντε πράξη τα λόγια του Καραϊσκάκη:

«Ενωθείτε.. Ζήστε και γαμήστε τους» !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου