Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ο Καρατζαφέρης ξεβρακώνει και αποκαλύπτει τον "Καρατζαφέρη της Αριστεράς" !!!

Ο ουσιαστικός λόγος που δεν "ξεβρακώθηκε" από νωρίς και δε συμμετείχε στην Τριμερή Συγκυβέρνηση  η Δη.Αρ. (-ια!) του Φώτη Κουβέλη ήταν η είσοδος σε αυτή του ακροδεξιού Καρατζαφέρη και του ΛΑΟΣ. Μετά και τις πολύπλευρες αντιδράσεις για τα νέα μέτρα από τον κόσμο και μεγάλο αριθμό βουλευτών από όλα τα κόμματα, καθώς και τις απογοητευτικές δημοσκοπικές προοπτικές για το κόμμα του, φαίνεται πως ο κ. Καρατζαφέρης θα κάνει άλλη μια κωλοτούμπα ανακοινώνοντας αύριο (κατά το μεσημεράκι) την αποχώρησή του από την Συγκυβέρνηση. Την ίδια στιγμή, ο κ. Βενιζέλος τρώει κυριολεκτικά (λόγω όγκου) το ξύλο της αρκούδας στο Eurogroup (συνηθισμένος γαρ από τις Κάννες - βλ. "Δημοψήφισμα")  το οποίο, πάση θυσία, πρέπει αύριο να έχει αποφασίσει για το νέο Μνημόνιο και το PSI διότι, αύριο κλείνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες το Γερμανικό Κυνοβούλιο (από το "Κύων"= Σκύλος).

Οι εξελίξεις αυτές, σε συνδυασμό με τις απειλές καμιά 60 (και ο αριθμός αυτός ώρα με την ώρα διευρύνεται) περίπου βουλευτών από όλα τα κόμματα πως δεν θα ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο την Κυριακή δημιουργεί ασφυκτική πίεση στη Δη.Αρ. (-ια) και τον Μνημονιακό Φώτη Κουβέλη ο οποίος θα αναγκαστεί να ψηφίσει το Μνημόνιο με κάθε τρόπο. Προκειμένου να "δεθεί" η χώρα και οι Έλληνες στο Αγγλικό Δίκαιο και Συνταγματικά με την υπερψήφιση του Μνημονίου από τα 2/3 του Ελληνικού Κυνοβουλίου (είπαμε "Σκύλος"... "ανθρώπινος σκύλος", ήτοι "πιστός" στ' αφεντικά του!!) και τους 180 βουλευτές, είναι πια πολύ πιθανόν η Δη.Αρ. (-ια) να υπερψηφίσει το Μνημόνιο ξεχρεώνοντας τις υποχρεώσεις της στα αφεντικά της.

Έτσι, εκτός από την πίεση της καταψήφισης από τους βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων και η πίεση του Καρατζαφέρη ασκείται στον "Καρατζαφέρη της Αριστεράς" ο οποίος θα αναγκαστεί να ξεβρακωθεί και να ρίξει τις μάσκες για να φανεί το αληθινό του πρόσωπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου