Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Οι "ξεπερασμένες" κόκκινες γραμμές οδηγούν σε Συγκυβέρνηση !

Πιέζει η Τρόικα για αρχικές απολύσεις σύντομα στο δημόσιο έως 150 χιλιάδων υπαλλήλων ενώ, ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να έχει απαντήσει ότι αυτό αποτελεί "κόκκινη" γραμμή για την Κυβέρνηση. Η Τρόικα αντιλέγει ότι:
 "..τις κόκκινες γραμμές τις έχετε περάσει προ πολλού" ! 

Και να ήταν μόνον αυτό ! Αρχικά , όπως όλα δείχνουν θα κριθεί αντισυνταγματικός ο Νόμος Παυλόπουλου που μονιμοποίησε (με αορίστου χρόνου) 50 χιλιάδες περίπου εργαζόμενους στο Δημόσιο και το ευρύτερο δημόσιο τομέα. Επίσης, εκτός Δημοσίου θα τεθούν και όλοι όσοι βρίσκονται να εργάζονται με συμβάσεις χρόνου , όπως επίσης και αρκετοί υπάλληλοι των οποίων οι οργανικές θέσεις θα καταργηθούν, λόγω καταργήσεως του φορέα εργασίας τους .

Φυσικά, όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να τα υλοποιήσει η σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ! Όχι γιατί δεν το θέλει, αλλά απλά επειδή μόνοι της δε μπορεί. Εξ' ου και όλη η πρεμούρα τόσο του πρωθυπουργού , όσο και των "λαγών" της Κυβέρνησης (κόμματα και ΜΜΕ) που ζητούν "Συναίνεση".

Ωστόσο, το "πρόγραμμα" αυτό της Τρόικα μπορεί να καθυστερήσει στην υλοποίησή του από την παρούσα Κυβέρνηση αλλά, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υλοποιηθεί κιόλας.. Θα το θέσει σε εφαρμογή , ως "αναγκαιότητα" , σύντομα η επόμενη Διακυβέρνηση:

Η "ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου