Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Τη Δράμα επισκέφθηκε σήμερα ο Γ. Πεταλωτής.. Δίχως "διαμαρτυρίες" , "γιαουρτάκια" και "φάπες" ! ! !

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής επισκέφθηκε σήμερα τη Δράμα, στα πλαίσια των εξορμήσεων που κάνουν τις τελευταίες ημέρες τα κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να πείσουν την κοινωνία για την ορθότητα των επιλογών της κυβέρνησης.

Από τα πολλά που είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν η "υπεράσπιση" της κυβερνητικής επιλογής για κλείσιμο του ΤΕΙ Οινολογίας της πόλης, με το σκεπτικό λέει ότι έτσι "εξορθολογίζεται" η οικοδομική δραστηριότητα ! Ένα σκεπτικό που την ανάλυσή του μόνον ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα μπορούσε να σκεφτεί.. !

Ο κ. Πεταλωτής, προς τιμήν του, δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από το κοινό - τους απλούς πολίτες - όμως, δυστυχώς δεν επετράπη σε δημοσιογράφους να ρωτήσουν κι αυτοί με τη σειρά τους.. Μήπως, οι δημοσιογράφοι δεν είναι "πολίτες" ;

Από τα "παραλειπόμενα" της επίσκεψης αυτής του κ. Πεταλωτή ήταν η "άρνησή" του να λάβει διαστάσεις ο ερχομός του στη Δράμα, καθώς και η μη "αποδοχή" συνοδείας αστυνομικών καθόσον, κάτι τέτοιο "κρίθηκε" ότι θα προκαλούσε την τοπική κοινωνία η οποία, τους τελευταίους δύο μήνες, δέχεται απανωτά κτυπήματα από την Κυβέρνηση. Θέλανε προφανώς να μην είναι προκλητικοί.. και η παρουσία τους να "περάσει" όσο το δυνατόν "απαρατήρητη" και σε στενά κομματικά και δημοσιογραφικά πλαίσια, προκειμένου να αποφευχθούν διαμαρτυρίες, γιαουρτάκια και φάπες ! 

Στα πλαίσια αυτά ο υπουργός ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν προχθές στη Θεσσαλονίκη ενώ, ο Δραμινός υφυπουργός Χρήστος Αηδόνης επισκεπτόταν σήμερα το Βόλο.

Ποια , λοιπόν, "αναγκαιότητα" έβγαλε στο "δρόμο" όλη την Κυβέρνηση, με "εντολή" και "συντονισμό" προφανώς άνωθεν ; 

"Ανασχηματισμός" ; "Εκλογές" ; Κάτι άλλο ; ; ; 

2 σχόλια:

  1. Σωστός ο Γιάννης ,δεν φταίει ο άνθρωπος τη δουλειά του κάνει. Σιγά τώρα με τους σουρωμένους, συγνώμη, οινολογίας θα ασχολείται;
    Σου εύχομαι καλή αρχή με το νέο blog ,πράγματι η απουσία σου με το παλαιό blgo ήταν αισθητή.
    Τελικά όλο εκπλήξεις είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή