Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας "πέθανε".. "Ζήτω ο Πραγματικός Πρόεδρος της Οικονομικής Τρομοκρατίας της Ελλάδας" ! ! !

Εφόσον και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας , Κάρολος Παπούλιας, απέτυχε να "Συναινέσει" , δηλαδή "Συνετίσει", τους πολιτικούς αρχηγούς και κυρίως τον Αντώνη Σαμαρά στις διαταγές και τα κελεύσματα της Τρόικα, οι Αμερικανοί επιστράτευσαν το ισχυρότερο τους "χαρτί" στη χώρα και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επιστρατεύτηκε ο πραγματικός Πρόεδρος του Κόμματος της ΝΔ και αληθινός Αρχηγός του Ελληνικού Κράτους, ο Τρισμέγιστος και Μέγας Χρηματοδότης των κομμάτων της Αγίας Οικογενείας της Ελλάδας, του Ομίλου "Βαρδινογιάννης", για συνετίσει τον "ασυνέτιστο" Αντώνη Σαμαρά. Από τη στιγμή, που ο Αντώνης αρνήθηκε να υποκύψει στους εκβιασμούς Ευρωπαίων , Τροικανών, Κυβερνητικών και άλλων, δεν υπήρχε "άλλη λύση", δεν απέμεινε άλλο τίποτα,  στη Διεθνή Οικονομική Τρομοκρατία παρά της ευθείας παρεμβάσεως στο κόμμα του Οικονομικού Αφεντικού του.. .

Τώρα, θα υποκύψει ο Αντωνάκης στις διαταγές του Αφεντικού του και της Οικονομικής Τρομοκρατίας ή θα βάλει το "περίφημο" πιστόλι στον κρόταφο των αφεντικών του; Θα υπερασπιστεί τoν Ελληνικό Λαό ή θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια σα τον προκάτοχό του;

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας "Πέθανε"... "Ζήτω ο Αληθινός Πρόεδρος της Οικονομικής Τρομοκρατίας της Χώρας" !!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου