Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Εξάψαλμος K. Aϊβαλιώτη σε Γερμανούς βουλευτές

Τους προειδοποίησε πάντως ότι δεν θα τους αρέσουν όσα ακουστούν

Άστραψε και βρόντηξε ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών και Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Κωστής Αϊβαλιώτης στην Βουλή όπου γερμανοί βουλευτές της Γερμανο-Ελληνικής Ομάδας Φιλίας που επισκέπτονται επίσημα την χώρα μας παρευρέθησαν στην συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων με τους Έλληνες Βουλευτές.

Ο Κ. Αϊβαλιώτης καλωσόρισε μεν στην Ελλάδα τους Γερμανούς Βουλευτές ξεκαθάρισε όμως εξαρχής ότι θα τους έλεγε πράγματα που δεν θα τους ευχαριστούσαν «αλλά λίγο τον ενδιαφέρει αυτό μπροστά στην απίστευτη κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα μας».....................

 Έτσι λίγο μετά άρχισε να απαριθμεί «τις καταστροφές και τις κλεψιές που υπέστη η Ελλάδα από την κτηνώδη ναζιστική κατοχή» . «Η Γερμανία οφείλει 162 δισ. ευρώ από τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις και το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, χρήματα που ισούνται με το 50% του Ελληνικού δημόσιου χρέους και η Γερμανία οφείλει επιτέλους να μας τα καταβάλει».

Σε παρατήρηση Γερμανών βουλευτών ότι «δεν τους αρέσει να ακούν για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο(!)» ο Κ. Αϊβαλιώτης απάντησε ότι «ως Έλληνα βουλευτή δεν του αρέσει να βλέπει να υποφέρουν οι Έλληνες όταν τους χρωστούν οι Γερμανοί τόσα δις ευρώ» και ότι «το ζήτημα είναι θέμα ύψιστης προτεραιότητας για τον ΛΑ.Ο.Σ. και αρνείται να κάνει πίσω, όσο και αν δυσανασχετούν οι Γερμανοί πολιτικοί» .Και δεν σταμάτησε εκεί. Ο Κ. Αιβαλιώτης πέρασε στα οικονομικά στοιχεία.

«Ο όγκος εμπορίου μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας ξεπέρασε πέρυσι τα 8 δισ. ευρώ» «αγοράζουμε πανάκριβα και προβληματικά γερμανικά οπλικά συστήματα τα οποία επιβαρύνουν κι άλλο το δημόσιο χρέος μας». Και, στο δια ταύτα κάλεσε τους Γερμανούς βουλευτές να πληροφορήσουν την Βουλή πότε η Γερμανία θα αφήσει τα «παιχνίδια» και «θα εξοφλήσει επιτέλους όσα χρωστάει, γιατί ό,τι κάνει ως τώρα δημιουργεί μια μόνιμη σκιά στις Ελληνογερμανικές σχέσεις, μια σκιά που δεν θα φύγει μέχρι να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Γερμανίας».

Σε παρατήρηση Γερμανού Χριστιανοδημοκράτη Βουλευτή ότι «η Γερμανία δίνει ήδη πολλά δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα» ο Κ. Αϊβαλιώτης θύμισε ότι «τον αφήνει αδιάφορο αν ευχαριστούνται ή δυσαρεστούνται οι Γερμανοί Βουλευτές με αυτά που ακούν γιατί θα πρέπει να θυμούνται ότι κανείς δεν μας χαρίζει τίποτε και δανειζόμαστε πανάκριβα» ενώ προσέθεσε ότι ως Μέλος της Εξεταστικής για την υπόθεση Siemens είδε ένα απίστευτο «ράλι» μίζας το οποίο επιβάρυνε το δημόσιο χρέος μας. «Αυτό το επαχθές μέρος του χρέους μας είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για να μην το πληρώσουμε γιατί πρόκειται περί καθαρής κλεψιάς» είπε ο Κ. Αϊβαλιώτης.

http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου