Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η "ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ" ! ! !

Στρός Κάν
Τον πρώην Γενικό Διευθυντή του ΔΝΤ , Ντομινίκ Στρός Κάν, για λόγους που ούτε μπορούμε να φανταστούμε, τον απομάκρυναν με τον πιο ατιμωτικό κι απαξιωτικό τρόπο για έναν υποψήφιο Πρόεδρο της Γαλλίας. Το παράξενο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι ο ίδιος ο Στρός Κάν δεν βγήκε να υπερασπιστεί τον εαυτό του , όπως θα περίμενε κανείς από έναν "πολιτικό" αλλά, δια της εκκωφαντικής "Σιωπής" του, αφήνει τα πάντα να εννοηθούν.. Η τόση σιωπή του , μιλά από μόνη της γι' αυτόν...!

Καραμανλής
Ο ίδιος , έχει επιλέξει το μοναχικό δρόμο της απόλυτης "Σιωπής" μπροστά στο αίτημα ολόκληρου του Ελληνικού Λαού για απαντήσεις στην περίοδο Διακυβέρνησης της Χώρας από τον ίδιο.. Τελευταία , μόνον αποφάσισε (πριν από 9 μήνες περίπου) να διαρρεύσει - μέσω του περιβάλλοντός του - ότι δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από τους "Οικονομικούς Δολοφόνους" και απειλήθηκε, μάλιστα, ακόμα και η ζωή της οικογένειάς του. Η σιωπή του αυτή, μιλά από μόνη της... !

Παπανδρέου
Η φράση "βάλαμε το πιστόλι στο τραπέζι" που κακώς του αποδίδεται , την έζησε -μάλλον- αμέσως μόλις ανέλαβε την Πρωθυπουργία της Χώρας, γι' αυτό άσπρισαν και τα μαλλιά του σε ένα μήνα μέσα. Ωστόσο, ήταν ο μόνος πολιτικός στην Ελλάδα , που αν και γνώριζε την πραγματική οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, συμφώνησε να βάλει τη χώρα στο ΔΝΤ, πολύ πριν το πιστόλι μπει στον κρόταφό του.. Γι' αυτό και απέφυγε συστηματικά να πει την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό από την αρχή. Γι' αυτό και σήμερα πάρα πολλοί βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ τον  πιέζουν να πει την "Αλήθεια" στον Λαό.. Η σιωπή του αυτή, που δεν είναι εκκωφαντική, μας στοιχίζει καθημερινά αφάνταστα και σε όλα τα επίπεδα!

Πάντως, το γεγονός ότι το  τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο ο κόσμος "ακούει" για έννοιες όπως: "οικονομικός δολοφόνος" και άλλα τέτοια ζοφερά, πρέπει να πούμε ότι και τούτο είναι μέσα στα πλαίσια του παιχνιδιού της Παγκόσμιας Τάξης για τα όσα σκοπεύουν να κάνουν παρακάτω.. Με απλά λόγια :

Ό,ποια πληροφόρηση έχουμε , μας τη δίνουν "Αυτοί" από "Επάνω" γιατί κάτι Μεγάλο Ετοιμάζουν Σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου