Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Η Ελληνική Κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ και το "πουλί" του Στρός Κάν !

Πράγματι, το κόμμα (ΠΑΣΟΚ) έστειλε όλα τα "υψηλόβαθμα" στελέχη του στην επαρχία (με εντολή "άνωθεν")  να προετοιμάσουν τις Νομαρχιακές ενόψει της Συνδιάσκεψης. Πολλοί υπουργοί και υφυπουργοί όργωσαν το τελευταίο τριήμερο όλη την επαρχία.. Ωστόσο, αρκετοί, σε όλες τις επαρχιακές πόλεις που επισκέφθηκαν τα στελέχη, "διαμαρτυρήθηκαν" ή καλύτερα διαπίστωσαν ότι η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν "ικανοποιητική".. !

Λοιπόν, η απάντηση στη διαπίστωση αυτή δεν έχει να κάνει με την απαξίωση των πολιτών προς την πολιτική , ούτε καν την απογοήτευση των κομματικών στελεχών.. η απάντηση είναι απλή:
..........................................................................................................
 
Τα μεγαλοστελέχη του κόμματος, υπουργοί - υφυπουργοί , που όργωναν την επαρχία για "διαβούλευση" με το κόμμα και την κοινωνία, ζήτησαν από τους τοπικούς διοργανωτές να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι , να μη προκαλέσουν με την παρουσία τους , φοβούμενοι το γιαούρτωμα και τα κεσεδάκια, τις διαμαρτυρίες και τις φάπες... Φανταστείτε την έκφραση των, κατά τόπους, αστυνομικών Διευθυντών όταν ενημερώθηκαν για τον ερχομό των υπουργών στις επαρχίες τους και προτάθηκαν να συμβάλουν στις μετακινήσεις των υπουργών, όταν οι τελευταίοι αρνήθηκαν και ουσιαστικά ζήτησαν από την αστυνομία να μην παρέμβει και να κρατηθεί μακριά.. Να μη δοθεί "στόχος" !

Πάντως, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι , στις 15:00, με τον κυβερνητικό του εκπρόσωπό του προκειμένου να του δώσει εντολές για τη στάση που θα τηρήσει η Ελληνική Κυβέρνηση στην υπόθεση Στρος Κάν.. .

Άλλη δουλειά δεν έχουμε πια , πρέπει να ασχολούμαστε και με το "πουλί" του Στρος Καν ! Μέχρι εκεί είμαστε άξιοι κύριε Πρωθυπουργέ.. να ασχολείται η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός με το "πουλί" του Ντομινίκ; ...

Αλλά, ξέχασα.. "Η Εκδίκηση, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου