Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Οι πιέσεις για "Συναίνεση" και οι μυστικές επαφές Παπανδρέου - Σαμαρά

Δύο άνθρωποι που γνωρίζονται "απ' τα παλιά" , από τα φοιτητικά τους χρόνια ακόμα όπου συγκατοικούσαν ένα διάστημα και μαζί, όσο αντίθετες πολιτικές απόψεις και θέσεις κι αν εκφράζουν, δε μπορεί παρά να έχουν "διαύλους" επικοινωνίας .

Άσχετα από το γεγονός ότι αυτές οι επαφές των δύο "φίλων" κρατούνται μυστικές , τούτο δε σημαίνει ότι οι δύο άνδρες δε μπορούν ή δεν θα έπρεπε να έχουν τέτοιου είδους επαφές "για το καλό του τόπου" . Απεναντίας, μέχρι τώρα κατηγορούσαμε τους πολιτικούς αρχηγούς ότι κρατούν σκληρή κομματική στάση και δε "συνεννοούνται" για το καλό του τόπου. Είναι βέβαια ευνόητοι οι λόγοι που επιβάλουν μια κάποια "μυστικότητα" στις επαφές τους αυτές.

Το πρόβλημα δεν είναι πια το τι θέλει, επιδιώκει ή μπορεί ο Ελληνικός πολιτικός κόσμος αλλά,............

η επιτακτική απαίτηση των Ευρωπαίων και της Τρόικα να υπάρξει πολιτική σύμπνοια στη χώρα για το Νέο Μνημόνιο και όλα τα δυσάρεστα μέτρα που έρχονται.

Γι' αυτό και το τελευταίο διάστημα "Πρόεδρος της Δημοκρατίας" , Μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης και διάφορα "παπαγαλάκια" επιτάσσουν τη "Συναίνεση" ως επιτακτική αναγκαιότητα. Είναι φανερό ότι κάνουν τη βρώμικη δουλειά της Κυβέρνησης για λογαριασμό και με εντολή της Τρόικα.. 

Άντε τώρα ο Σαμαράς να δούμε τι θα πει στον Ελληνικό Λαό για να "Συναινέσει" στις εντολές των Ανωτέρων του απ' το Εξωτερικό!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου