Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Μπορεί να είναι ο Σαμαράς τόσο "Ηλίθιος" και να "Συναινέσει" ; ! ! !

Λέτε τελικά ο Αντώνης Σαμαράς να αποδειχθεί τόσο "ηλίθιος" και να αποδεχθεί, δίχως την εκλογική νομιμοποίηση, μια συγκυβέρνηση ("λέγε με Συναίνεση") με το ΠΑΣΟΚ στη χειρότερή του καμπή ;

Όχι, δε στηρίζουμε με κανένα τρόπο τη ΝΔ και τον Πρόεδρό της αλλά, απεναντίας, υποστηρίζουμε τον Ελληνικό Λαό και υπερασπιζόμαστε τις έννοιες της Συνταγματικής Νομιμότητας, της Ελευθερίας και της Δημοκρατικής Έκφρασης του Λαού - εκλεκτορικού σώματος.

Τι φοβούνται άλλωστε και δεν πάνε σε εκλογές ; Την Τρόικα; Τι φοβάται , τελικά , η Τρόικα και αποκηρύττει τη δημοκρατική εκλογική διαδικασία ; Μα είναι προφανές ότι οι "άνθρωποι" αυτοί μισούν τις έννοιες όπως: "Δημοκρατία", "Ελευθερία" , "Δικαιοσύνη" και "Λαός" !

Τελικά , θα μας τη "φέρουν" οι δύο Συμφοιτητές ; Είναι, άραγε, τυχαίο που και οι δύο ανήκουν στο ίδιο "blog" των ΗΠΑ, αυτό της Ουάσιγκτον, (σε αντίθεση  με τον Μητσοτάκη με "περούκα"=λέγε με "Ντόρα", που ανήκει στα πετρέλαια του Τέξας μαζί με την οικογένεια Μπούς) ; Δε Νομίζω !

Έτσι, λοιπόν, "Δε Νομίζω" να υποκύψει τελικά ο Σαμαράς στις "πιέσεις" των Οικονομικών δολοφόνων.. Δε μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος.. όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά, διότι "στατιστικά" είναι αδύνατον να έχουμε τόση γκαντεμιά και να μας κυβερνούν , σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, δύο "Ηλίθιοι" ταυτόχρονα !

υγ. Αντώνη, επειδή δε σου ταιριάζουν τα "άσπρα μαλλιά" - όπως στον Παπανδρέου που του ασπρίσαν σε ένα μήνα μέσα .. γιατί άραγε;; είδε το "Χάρο με τα μάτια του" ; από εκεί "εμπνεύστηκε" την περιβόητη Φράση του "Βάλαμε το πιστόλι στο Τραπέζι" ; ! - μπορείς να αρνηθείς και να βάλεις άλλον στη θέση σου .. στη ΝΔ έχετε αρκετούς που "αντέχουν" τις φάπες και το ξύλο .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου