Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ + ΝΔ VS ΚΑΜΜΕΝΟΣ = "ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ" !

Ένας Έλληνας Βουλευτής, ο Πάνος Καμμένος , της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (ΝΔ) έκανε μια βαρύτατη καταγγελία εναντίον του Έλληνα Πρωθυπουργού.. Μάλιστα, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, της ΝΔ πάλι, είπε πολύ εύστοχα ότι:

"..όταν βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό του Πρωθυπουργού , πρέπει απαραιτήτως να πέσει το κεφάλι του αλλιώς.. ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ" !

Δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν σε αυτά που κατήγγειλε ο Βουλευτής:

-Είτε λέει την Αλήθεια και έχει αποδείξεις, οπότε θα κληθεί σύντομα να "μιλήσει" Ενώπιον της Δικαιοσύνης (αφού, ο αδερφός του Πρωθυπουργού -ο Αντρίκος- λέει ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του),

-Είτε λέει ψέματα οπότε, σε αυτή την περίπτωση , μάλλον έχουμε να κάνουμε με "διαταραγμένη" -στην καλύτερη των περιπτώσεων- προσωπικότητα.

Πάντως, εμείς δεν πιστεύουμε ότι ο Βουλευτής έχει κάποιο "πρόβλημα"... διότι..................
Η Βαρύτητα, όμως, των καταγγελιών θα έπρεπε, να φρενάρει άμεσα τις όποιες "σκέψεις" για "Συναίνεση" έως ώτου αποδειχθούν ή απορριφθούν οι καταγγελίες αυτές του Βουλευτή. Διότι, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τον "οποιονδήποτε" απλό πολιτικό.. Έχουμε να κάνουμε με τον Πρωθυπουργό της Χώρας, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τον τόπο στη χειρότερή του στιγμή. Αν, κατ' ελάχιστο, ο Καμμένος, (Βουλευτής έτσι;!.. όχι ο καθένας..) σκεφθείτε, έχει δίκιο τότε οδηγούμαστε με μαθητική ακρίβεια στον γκρεμό.. Αν , πάλι , έχει άδικο να παραιτηθεί εδώ και τώρα ! Όμως...,

Αντί να δούμε το κόμμα του , το κόμμα δηλαδή που υποτίθεται ότι ασκεί "Αντιπολίτευση" στην Κυβέρνηση και "προστατεύει" Θεσμικά τα Συμφέροντα του τόπου , της Πατρίδας και του Λαού, να ΕΡΕΥΝΑ τις καταγγελίες του Βουλευτή του... "Αυτοί" μόνον που δεν τον "φάγανε" κυριολεκτικά. Από την άλλη, όμως, ούτε τον "διαγράψανε" με το πρόσχημα της σωτηρίας του λόγω της επίθεσης που δέχθηκε , δήθεν , από τον Ραγκούση! Μα καλά..

..Πόσο "Βόδια" μας θεωρούν τέλος πάντων; Είναι δυνατόν να γνωρίζει η Νέα Δημοκρατία ότι ο Βουλευτής της "λέει ψέματα" και να μην τον "διαγράφει" πάραυτα και αντί αυτού να τον "λοιδορεί";; Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Και τελικά,

Ποια "Αρχή", ποιο "Κόμμα", ποιο "Δικαστήριο" και ποια "Δικαιοσύνη" σε τούτη Χώρα μπορεί να "Ελέγξει" ή να "Ελέγχει" έναν Πρωθυπουργό ή έστω  τον Βουλευτή ,  όταν αποδεικνύεται ότι η συντριπτική  πλειοψηφία των Βουλευτών του Κοινοβουλίου με την ψήφο τους και στην Πράξη:

"Δολοφονούν καθημερινά το ΛΑΟ τους;"

Ποιος Πρωθυπουργός , ποιος Βουλευτής και ποια Αξιωματική Αντιπολίτευση μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ να μας εμπαίζει; 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου