Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η "ΚΥΡΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Η "συμπαθητική" αυτή κυρία είναι η "κυρία Ερντογάν".. Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας! Αυτή η γυναίκα , λοιπόν, σήμερα μπαινο-βγαίνει στη Δυτική Θράκη, από το Σουφλί μέχρι την Κομοτηνή , σχεδόν κάθε εβδομάδα και μοιράζει "Επιδόματα" σε όσους κάνουν "Περιτομή" !

Ναι, παρακαλώ.. το ποσό ανέρχεται στα 200 ευρώ το κεφάλι. Η κυρία Ερντογάν έρχεται συνεχώς στη Θράκη , με αφορμή την "άσκηση της θρησκευτικής Ελευθερίας" των Μουσουλμάνων - Ομοθρήσκων της και στην δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο που περνά η Χώρα μας, "ασκεί" Οικονομική Πολιτική και Οικονομική Διπλωματία μέσα στην Ελλάδα ! Υπέρ των Μουσουλμάνων (ή Τούρκων , όπως "αυτοπροσδιορίζονται" αρκετοί εξ' αυτών) !  

Θαυμάστε Ευφυΐα......


Φυσικά, όλα αυτά είναι εν' γνώσει  τόσο των Ελληνικών Μυστικών Υπηρεσιών  , όσο και του Υπουργού Εξωτερικών κ. Δρούτσα. Ωστόσο, ο κ. Δρούτσας, που ωχριά μπροστά στον παμπόνηρο Τούρκο ομόλογό του... δεν τολμά ούτε καν με την "κυρία" αυτή να κοντραριστεί για τα Εθνικά μας Θέματα γιατί απλά.. ωχριά ακόμα και μπροστά της ! 

Το κακό είναι ότι η "κυρία" αυτή είναι τόσο προκλητική στις μετακινήσεις της μέσα στη χώρα μας και σε τέτοιο βαθμό έχει υποκαταστήσει την Ελληνική Πολιτεία που οι Έλληνες της περιοχής διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά της και την ανικανότητα της Κυβέρνησης να τους προστατέψει από τις "ορέξεις" της γείτονος.

Κάποιοι , μάλιστα, έτσι όπως μας έχουν καταντήσει οι "Παπα-Δρουτσαίοι" λένε, μεταξύ σοβαρού και αστείου: 

Ο Νταβούτογλου τον "πασπατεύει" και δείχνει να του αρέσει !
"..Καλύτερα να το "κόψουμε" μόνοι μας , για να πάρουμε και τα λεφτά , πριν μας το "κόψει" κι αυτό η Κυβέρνηση και μείνουμε με το "πουλί" στο Χερί.." !  

Όλα αυτά είναι προκλητικά και επικίνδυνα για την Ελλάδα, στη χειρότερη χρονική στιγμή , που τον τόπο κυβερνά μια Κυβέρνηση υπαλλήλων της Goldman Sachs και δε δείχνουν να ενδιαφέρονται ή τουλάχιστον να κατανοούν ποιον (Τουρκία) έχουν απέναντί τους !

1 σχόλιο:

  1. "ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ;;; ΜΗ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ.. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ""ΚΟΨΤΕ ΤΟ "ΠΟ...ΛΙ" ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑ 200 ΕΥΡΩ"" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή