Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Άδωνις Γεωργιάδης: Νιώθω εμπιστοσύνη δίπλα στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη


Ο νέος υφυπουργός, που θα έχει την αρμοδιότητα της ναυτιλίας τόνισε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα κριθεί όχι μόνο η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Η νέα κυβέρνηση καλείται να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, την ευημερία των ελλήνων πολιτών και την παραμονή μας στο ευρώ, το οποίο είναι το εθνικό μας νόμισμα, τόνισε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του μετά το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στις προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα, που περιλαμβάνουν την ενίσχυση της ρευστότητας και της πραγματικής οικονομίας, την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, την ενεργοποίηση του επενδυτικού νόμου, τη διαμόρφωση φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, την ταχύτερη απορρόφηση του ΕΣΠΑ, την περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγών και τη στήριξη της ναυτιλίας ώστε να αυξηθεί η προστιθέμενη αξία της στην οικονομία. Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε εξάλλου ευτυχής για το γεγονός ότι προστέθηκε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου ως νέο μέλος ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ναυτιλία, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, μπορεί να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την ανάκαμψη της οικονομίας. Δήλωσε ακόμη ότι αισθάνεται μεγάλη ασφάλεια εξαιτίας της παρουσίας του κ. Χρυσοχοίδη στην ηγεσία του υπουργείου και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου