Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

«Από το ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία στο ΛΑ.Ο.Σ.-ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνηση»

Για «κυβέρνηση οπερέτα» που ακυρώνει κάθε ιδέα Δημοκρατίας έκανε λόγο σε νέα παρέμβασή του ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.



«Από το ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία καταλήξαμε στο ΛΑ.Ο.Σ.-ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνηση» είναι ο τίτλος της παρέμβασης, στην οποία ο κ. Παναγιωτακόπουλος αναφέρει ότι η «Ελλάδα περνά στην ιστορία της πολιτικής πρωτοτυπίας αφού καταφέρνει να αντικαταστήσει τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό από τον εκλεκτό των αγορών και των μεγάλων τραπεζικών συμφερόντων».
Μάλιστα, ο κ. Παναγιωτακόπουλος εκτιμά ότι μόνον συμφορές μπορεί να φέρει αυτό το εγχείρημα, καθώς αποτελεί προϊόν διακομματικών διαπραγματεύσεων μακριά και έξω από το λαό, αποτέλεσμα των πιέσεων και των απειλών των δανειστών μας και της μαζικής και κατευθυνόμενης τρομοκρατίας μερίδας των ΜΜΕ, δεν έχει την ανάλογη λαϊκή εντολή.
Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» επισημαίνει ότι έχει λήξη ήδη από το Μάιο η θητεία όλων των οργάνων, ενώ στις 11 Νοεμβρίου έληξε και η θητεία του προέδρου, ενώ το κόμμα βρίσκεται σε διάσταση αρχών και πράξεων.
Γι αυτό ζητά και πάλι άμεση σύγκλιση συνεδρίου και εκλογή όλων των οργάνων του κινήματος.
«Σε κάθε περίπτωση το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πάει στις επόμενες εκλογές χωρίς προηγουμένως να έχει απαντήσει στα ανοικτά ιδεολογικά, πολιτικά και οργανωτικά θέματα που έχουν προκύψει», αναφέρει ο κ. Παναγιωτακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου