Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ " !!!!


Πρώτο το μπλοκ μας πανελλαδικά δημοσίευσε τα παιχνίδια του Δημοψηφίσματος με το Ευρώ και την παρέμβαση του Εισαγγελέα για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών. Τώρα, στο ίδιο μήκος κύματος και η ΕΕ. Σας θυμίζουμε :

NOV
3

"Πως ξεκίνησε η Εβδομάδα που μας πέρασε" !

"Πως ξεκίνησε η Εβδομάδα που μας πέρασε".. αυτό το μήνυμα μου έρχεται πολλές φορές από το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ και τη γραμματεία της Κυβέρνησης, που είμαι εγγεγραμμένος για λόγους ενημέρωσης, για να με πληροφορήσει για τα κατορθώματα της κυβέρνησης Παπανδρέου. Τώρα το πράγμα αντιστρέφεται λίγο και το mail στο ΠΑΣΟΚ και την Κυβέρνηση το στέλνουν τα γεγονότα για το"Πως ξεκίνησε η εβδομάδα που μας πέρασε" . Έτσι, λοιπόν, θα σας πω "Πως ξεκίνησε η εβδομάδα που μας προσπέρασε"για την Κυβέρνηση και τον Γιώργο.

Την Κυριακή το βράδυ τηλεφωνεί στον Γιώργο Παπανδρέου ο Πρόεδρος Ομπάμα και του λέγει ευθέως να τα μαζεύει και να φεύγει διότι, εκτός της απώλειας λαϊκής νομιμότητας -  έκτροπα της 28ης Οκτωβρίου- έχει αποδειχτεί εντελώς ανίκανος και επικίνδυνος να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα και κατ' επέκταση να προστατέψει τα αμερικανικά συμφέροντα από τον κίνδυνο μιας παγκόσμιας ύφεσης που θα προκληθεί από το ντόμινο των εξελίξεων από μια βέβαιη ελληνική χρεοκοπία στην Ευρωζώνη.

Δευτέρα Ο Παπανδρέου πανικόβλητος και σε μυστική συνεργασία με Πετσάλνικο, Καστανίδη και Ρέππα αποφασίζουν να εκβιάσουν την ελληνική κοινωνία, την αντιπολίτευση και τους Ευρωπαίους, ενεργοποιώντας ένα παλιό σχέδιο, με δημοψήφισμα "μαϊμού" (δηλαδή θα ανακοινωθεί για τρεις μήνες μετά) προκειμένου ο Ηγεμών να μπορεί, από διαπραγματευτική θέση, να φύγει, να διαφύγει ή στην καλύτερη να διασωθεί από τους Αμερικανούς με Ευρωπαϊκή βοήθεια. Δημοψήφισμα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ-ποιος ηλίθιος προκηρύσσει δημοψήφισμα για τρεις μήνες αργότερα; Μη ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα έχουμε και άλλους "Ελληνοαμερικανούς" πρόθυμους πολιτικούς.  (Λεπτομέρεια 1, Στην Αμερική, σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια, πολλοί δημοσιογράφοι και αναλυτές αφήνουν βαριά υπονοούμενα κατά του Παπανδρέου για τις σχέσεις του με τα CDS...).

Τρίτη Γίνεται χαμός και πανικός σε όλο τον κόσμο από τις δηλώσεις Παπανδρέου για δημοψήφισμα. Οι Μερκοζί είναι έξαλλοι και καλείται ο Παπανδρέου επειγόντως στη Συνδιάσκεψη των G-20, (για να γίνουν G-21;; "επιτέλους" , αναφώνησε ο Γιώργος.. "πέτυχα το σκοπό μου.. μπήκαμε ως χώρα στους G-20"!!), για να καρπαζωθεί αγρίως. Την ίδια στιγμή, το "State Departement" ανακοινώνει ότι στηρίζει απόλυτα  την απόφαση Παπανδρέου για δημοψήφισμα (σα να του λέει "άντε ξεκουμπίσου"). Το πράγμα αρχίζει να μαθαίνεται στην "πιάτσα" κι όλοι οι ψευτο - μάγκες βουλευτές, που πήραν χαμπάρι ότι οι Αμερικανοί θέλουν να "φάνε" τον Γιώργο, αρχίζουν το "τζάμπα μάγκας" αντάρτικο. Ο Βενιζέλος δηλώνει ότι στηρίζει την απόφαση αλλά, εισάγεται εσπευσμένα σε κλινική, καθώς "σπάσανε τα νερά" και είναι ετοιμόγεννος!!! (Σημαντικό-Λεπτομέρεια 2, Όσοι γνωρίζανε για την απόφαση του δημοψηφίσματος από τη Δευτέρα το πρωί (Σόρος, Μόρος και το κακό συναπάντημα) μπορεί να κερδίσανε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ. Εντός και εκτός Ελλάδας.. Καλό θα ήταν ο Οικονομικός Εισαγγελέας να ελέγξει αν τις τελευταίες ημέρες πριν από την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος τη Δευτέρα , ακόμα και την ίδια ημέρα, αν σημειώθηκαν αυξημένες ή περίεργες αγορές δολαρίων ή συναλλάγματος σε βάρος του ευρώ... που θα επανεισαχθεί (την επομένη) σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ με πολλά δις κέρδος. Τα υπόλοιπα δε τα λέμε, είναι δουλειά της Δικαιοσύνης να ρωτήσει τον Πρωθυπουργό "ποιοι" γνώριζαν από νωρίς για το Δημοψήφισμα. Αυτό μου θυμίζει την τελευταία υποτίμηση της Δραχμής επί Σημίτη που "κάποιοι" τότε κερδοσκόπησαν σε βάρος της Χώρας περί τα 30 δις Δραχμές - όλως τυχαίως την απόφαση του Πρωθυπουργού τότε τη γνώριζαν υποτίθεται μόνον ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών κι ο Διοικητής της ΤτΕ).

Τετάρτη Ο Παπανδρέου "τρώει το ξύλο της Αρκούδας" από τους Μερκοζί και η Χώρα ταπεινώνεται όσο ποτέ άλλοτε στην Νεοελληνική Ιστορία. Ο Πρωθυπουργός αποκαλείται από όλα τα ξένα μέσα ενημέρωσης περίπου ως "άτομο που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας" , "επικίνδυνος" κα.  Ο Βενιζέλος στις 5 το πρωί της Πέμπτης, γυρνώντας από τις Κάννες αλλάζει γνώμη και στάση και ξε-στηρίζει τον Παπανδρέου (μετά το ξύλο που έπεσε στις Κάννες). Το νεογέννητο του Βενιζέλου δε λέγεται "Λοβέρδος". Συμφωνείται το Δημοψήφισμα να γίνει στις 4 Δεκεμβρίου και οι Μερκοζί αποφασίζουν και το ερώτημα: "Ναι ή Όχι στην Ευρωζώνη;". Ο νταής Παπανδρέου κάνει την πάπια.

Πέμπτη Οι Αμερικανοί παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις αλλά, δεν είπαν την τελευταία τους κουβέντα. Η συγκυβέρνηση δε θα περάσει.. δε την θέλει ο Λαός πριν τις εκλογές. Η Χώρα θα πάει σε πρόωρες εκλογές, ακόμα και με μια εσωτερική στάση πληρωμών 20 ημερών (το έχει πει ως ενδεχόμενο ο Παπανδρέου σε ανύποπτο χρόνο.. "εγώ σας τα έλεγα" !), προκειμένου να προκύψει μια ισχυρή συγκυβέρνηση που θα μπορεί και θα θέλει να επιβάλει τα δύσκολα που έρχονται. Οι ξένοι, κυρίως Ευρωπαίοι, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως οι εκλογές -στην περίπτωση των Ελλήνων- τελικά είναι η καλύτερη λύση (το ομολόγησε κι ο Πρετεντέρης άθελά του ως σκέψη στο Mega).Ο νταής Παπανδρέου διατυμπανίζει το αμίμητο: "Ήτανε κόλπο για να αναγκάσω την Αντιπολίτευση σε Συναίνεση" !.

Παρασκευή "Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΙΤΑΣ" Κάτι σαν Εθνική Εορτή των Αμερικανών και τώρα πια και των Ελλήνων.

Εμείς πάντως, από την Κυριακή το βράδυ το είχαμε γράψει ότι κάτι δεν πάει καλά με Παπανδρέου και Αμερικανούς... Πατήστε επάνω:

ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

http://antartisgr.blogspot.com/2011/11/blog-post_6395.html

Του Γιάννη Αγγέλη 

Κύκλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τους οποίους επικοινώνησε το Capital.gr δήλωσαν ότι «αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα σε συνάρτηση με το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας συνιστούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Είναι σε βάρος της οικονομίας της χώρας και σε βάρος του κοινοτικού προϋπολογισμού. Ως εκ τούτου θα υπάρξει συνέχεια. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν πρόκειται να τα αντιπαρέλθει...». 

Λόγω της συγκυρίας αλλά και του σημείου που βρίσκονται οι σχετικές διαδικασίες οι παράγοντες με τους οποίους επικοινώνησε το Capital.gr επέλεξαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Στην ερώτηση του Capital.gr σε τι αναφέρονται όταν μιλούν για «ποινικά αδικήματα εις βάρος της οικονομίας της χώρας και του κοινοτικού προϋπολογισμού» αρνήθηκαν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Το Capital.gr απευθύνθηκε σε διπλωματικές πηγές στο Βερολίνο και το Παρίσι για να διευκρινίσει το περιεχόμενο της προειδοποίησης από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η απάντηση που πήρε είναι ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διαπιστωθεί αξιοσημείωτες κερδοσκοπικές κινήσεις τόσο στις αγορές ομολόγων όσο και στις χρηματιστηριακές αγορές και την αγορά συναλλάγματος».

Κατά συνέπεια είναι «απολύτως αναμενόμενο να κινηθούν οι αρμόδιες εποπτικές αρχές για να διερευνήσουν» τους συσχετισμούς των πολιτικών γεγονότων με τις κινήσεις στις αγορές.

****

Ο εκπρόσωπος του Ευρωπαίου επιτρόπου Οικονομικών Όλι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ, διέψευσε ελληνικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου σύμφωνα με τα οποία τις τελευταίες ημέρες διαπράττονται ποινικά αδικήματα σε βάρος της οικονομίας της Ελλάδας αλλά και του προϋπολογισμού της Ε.Ε.
Συγκεκριμένα σχετικά με δημοσιέυματα που αναφέρουν ότι: "αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα σε συνάρτηση με το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας συνιστούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Είναι σε βάρος της οικονομίας της χώρας και σε βάρος του κοινοτικού προϋπολογισμού. Ως εκ τούτου θα υπάρξει συνέχεια. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν πρόκειται να τα αντιπαρέλθει...", ο κ. Αλταφάζ απάντησε :"Αυτά δεν ισχύουν και δεν είναι σοβαρά πράγματα". 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται διπλωματικές πηγές στο Βερολίνο και το Παρίσι, "το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διαπιστωθεί αξιοσημείωτες κερδοσκοπικές κινήσεις τόσο στις αγορές ομολόγων όσο και στις χρηματιστηριακές αγορές και την αγορά συναλλάγματος".

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2011/11/blog-post_10.html#ixzz1czjNY1Vj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου