Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΝΟΠ: Ομάδες περιφρούρησης για την αποτροπή διακοπής ηλεκτροδότησης


Στη συγκρότηση ομάδων περιφρούρησης στις γειτονιές «ώστε να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι κανενός φτωχού και άνεργου», θα προχωρήσει η Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού (ΓΕΝΟΠ) της ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
Η Ομοσπονδία επαναλαμβάνει την αντίθεσή της στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στα άτομα με χαμηλό εισόδημα που δεν πληρώνουν την εισφορά στα ακίνητα και καλεί τη διοίκηση της ΔΕΗ να μην δώσει εντολή διακοπής ρεύματος «σε κανένα φτωχό άνεργο, μικροσυνταξιούχο ή μεροκαματιάρη».
Ζητεί παράλληλα από τα μέλη της να μην κόβουν το ρεύμα στις παραπάνω περιπτώσεις ενώ στις περιπτώσεις όπου οι διακοπές ρεύματος γίνονται από εργολάβους, τους καλεί να συγκροτήσουν ομάδες περιφρούρησης.
Η ΓΕΝΟΠ δηλώνει επίσης αντίθετη της στην προοπτική πώλησης λιγνιτικών μονάδων σε ιδιώτες, επισημαίνοντας ότι οποιαδήποτε τέτοια κίνηση θα σημάνει πόλεμο και δεν θα προσφέρει τίποτα στον τόπο και στον άνεργο, γιατί δεν πρόκειται όπως αναφέρει, για επένδυση και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά για «αρπαχτή» σε βάρος του Δημοσίου.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου