Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Σοκ:Τουίταρε 144 φορές σε 6 ώρες και μετά αυτοκτόνησε Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/11/144-6.html#ixzz1dNMrj0jR

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζώη της μια 18χρονη μαθήτρια στο Τέξας, η οποία φέρεται να είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενή της, δημοσιεύοντας στο Twitter όλη την πορεία της μέχρι την αυτοκτονία. 

«Πήγα στο μπάνιο και κλείδωσα την πόρτα» έγραψε στο Twitter της η Ashley Billasano. «Πήρα ένα ξυραφάκι. Έκανα ότι.......
έπρεπε να κάνω για να ξεχάσω. Μετά από εκείνη τη νύχτα, δεν ήμουν ποτέ ξανά η ίδια».

Λίγο αργότερα η άτυχη κοπέλα είχε αυτοκτονήσει. Στα 144 tweets που έκανε μέσα σε 6 ώρες, η μαθήτρια ισχυρίστηκε ότι ένα μέλος της οικογένειάς της την είχε κακοποιήσει και έγραψε ότι δεν βρήκε δικαίωση πουθενά. Μια φίλη της κοπέλας είπε σε τοπική εφημερίδα ότι η αυτοκτονία ήταν η τελευταία της προσπάθεια να ακουστεί: «Αυτό δεν ήταν τυχαίο. Το είχε σχεδιάσει για κάποιο λόγο. Το αποφάσισε ότι αυτό ήταν που έπρεπε να κάνει για να συγκεντρώσει την προσοχή, αφού δεν μπορούσε να δικαιωθεί».

Το ίδιο υποστήριξε η μητέρα της Billasano, που δήλωσε ότι η άρνηση από τις αστυνομικές αρχές να τη βοηθήσουν ήταν κάτι που η κόρη της δεν μπόρεσε να αντέξει.
«Ο αστυνομικός της είπε ότι δυσκολευόταν να την πιστέψει» είπε η μητέρα στην εφημερίδα. «Η γυναίκα που χειρίστηκε την υπόθεση ήταν "πρωτάρα" - είχε μόλις αποφοιτήσει από το κολλέγιο. Δεν ήξερε τίποτα και έλεγε συνεχώς ότι έπρεπε να συμβουλευτεί τον προϊστάμενό της».

Ο λογαριασμός Twitter της 18χρονης που είχε 500 followers αποσύρθηκε την Τετάρτη. Σύμφωνα με την huffingtonpost κανείς από αυτούς δεν κάλεσε την αστυνομία, ή επικοινώνησε με το κορίτσι για να την βοηθήσει.

Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/11/144-6.html#ixzz1dNMnAJQX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου