Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Άγαλμα του Κεμάλ Ατατουρκ στη Πλατεία Αριστοτέλους!!

Αν ισχύει αυτή η είδηση, τότε όλοι αυτοί οι ανθέλληνες, οι προδότες, θέλουν κρέμασμα σε δημόσια θέα!! Έχουν ξεφτιλίσει την ιστορία μας, τον τόπο μας, τα ήθη και έθιμα μας. Τα έχουν ξεφτιλίσει όλα οι άθλιοι! Μόνο άγαλμα δεν κάναμε ακόμα στον ψυχοπαθή αιμοσταγή δολοφόνο των Ελλήνων, Κεμάλ Ατατούρκ!! Μόνο αυτό μας έλειπε για να ολοκληρωθεί η ξεφτίλα αυτών που δεν χάνουν ευκαιρία για να προδόσουν τον τόπο τους!!

Αγαλμα θα τοποθετήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, στα πλαίσια του σχεδίου ¨Ottoman Heritage Tour¨ μέχρι τον επόμενο Απρίλιο καταρχάς θα ανοίξει για επισκέψεις και το μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενο ως πολιτιστικό κέντρο -κτίσμα της εποχής των Οθωμανών- το Γενί τζαμί.


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, σε συνεργασία με...


άλλους δήμους θα ανακαινίσει Οθωμανικά τζαμιά και κτίρια και θα οργανώσει ξενάγηση Οθωμανικής κληρονομιάς.


Οι Τούρκοι τουρίστες αποτέλεσαν μια ελπίδα για την βυθισμένη στα χρέη Ελλάδα και ο διπλασιασμός σε σχέση με πέρσι των Τούρκων τουριστών στην Θεσσαλονίκη, που έφτασαν τους 150.000.


Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε πως παλιότερα ποτέ δεν είχε η πόλη την φιλοσοφία μιας ¨τουριστικής πόλης¨ και δήλωσε : ¨Η αύξηση του αριθμού των Τούρκων τουριστών που ήρθαν στην πόλη μας ενθουσίασε και μας ώθησε σε αυτό το βήμα. Η πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης και των γύρω δήμων προέρχεται από την Οθωμανική αυτοκρατορία. Εδώ υπάρχουν οθωμανικά μνημεία. Εμείς λοιπόν συζητήσαμε με τους γύρω δήμους και αποφασίσαμε να προβάλλουμε την Οθωμανική κληρονομιά."


http://24gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_7303.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου