Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ! ! !

O Διευθυντης της τραπεζας Eurobank Ορεστιαδας, χτυπα τα κουδουνια των σπιτιων απειλωντας τους οφειλετες!!!

Σ' αυτους τους χαλεπους καιρους που ζουμε, που δυσκολευομαστε να πληρωσουμε την ΔΕΗ για να εχουμε ζεσταθουμε, που δυσκολευομαστενα αγορασουμε ακομα και ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ για την επιβιωση μας, η τρομοκρατια απο τους καρεκλοκενταυρους και αυτους που το μονο τους ενδιαφερον ειναι η διατηρηση των παχουλων μισθων τους, καλα κρατει!!!

Σημερα λοιπον 8:30 το πρωι, χτυπα το θυροτηλεφωνο..... απαντω και ακουω... αν δεν ερθεις να υπογραψεις την ρυθμιστικη συμβαση για τις οφειλες σου θα κινηθουν διαδικασιες για να σου παρουμε το σπιτι!!!! (ναι ειναι ο......
Διευθυντης της τραπεζας Eurobank).

ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!!!

Ρε φιλε, ποια ρυθμιση να σου υπογραψω? μια ρυθμιση που ειναι κομμενη κ ραμμενη στα μετρα της τραπεζας? Μια ρυθμιση που μολις την υπογραψω ετσι κ αλλιως θα μου παρουν το σπιτι, μια κ θα αδυνατω να πληρωσω την υπερογκη δοση που μου επιβαλλετε?

Αυτη ειναι η σταση τους κυριοι!!!! Αδιαφορουν για την χαλια κατασταση που βιωνουμε, καταπατουν τα προσωπικα μας δικαιωματα, απειλωντας μας ακομα και μεσα στο οικογενειακο μας ασυλο, βαζοντας μπροστα την ικανοποιηση των προσωπικων τους στοχων και την αυξηση του μισθου τους την ωρα που εμεις πειναμε!!!!!!!!!!!!!!!


ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ!!!!!!!!!

Αναγνώστης



κσιπνιστερε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου