Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΥΕΘΑ...Εθνικής Σωτηρίας!Τι θέλει ο Σαμαράς,τι ο Παπανδρέου

“Δεν θα επιμείνει σε αλλαγή προσώπου για τη θέση του ΥΕΘΑ ,ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς”,σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει θέμα πρότασης για το Μαργαρίτη Τζήμα,υπεύθυνο του τομέα Άμυνας της ΝΔ, γιατί αποτελεί κεντρική πολιτική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να μην επμπλακούν στελέχη του κόμματός του στη κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.

Αναζητείται από το πρωί όνομα που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον κ.Μπεγλίτη, κάτι που φαίνεται ότι αποτελεί απαίτηση κύκλων αποστράτων, οι οποίοι θεωρούν ότι η ψυχική επαφή του ΥΕΘΑ με τα στελέχη των ΕΔ έχει χαθεί και αυτό δεν είναι καλό.

Ακούγονται σενάρια ακόμη για πρώην Αρχηγούς,οι οποίοι δεν έχουν ιδέα,ακόμη και του πρόσφατα αποστρατευθέντα Ι.Γιάγκο! Και σταθερά ακούγεται το όνομα του πρώην Αρχηγού και πρώην υπουργού Παν.Χηνοφώτη,ο οποίος δεν είναι καθόλου βέβαιο ,ακόμη κι αν του γίνει πρόταση, ότι θα θελήσει να εμπλακεί ξανά με την ενεργό πολιτική.

Συνεπώς αφού δεν βρίσκεται υποψήφιος και αν πράγματι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θελήσει να επιμείνει για αλλαγή στην ηγεσία του ΥΕΘΑ,τίποτα δεν αποκλείει να συνεχίσει εκεί ο Πάνος Μπεγλίτης.Ο Γ.Παπανδρέου, θέλει να διατηρήσει εκεί τον Μπεγλίτη,μετά από τη τυφλή στήριξη που του παρείχε.

Όλα αυτά είναι στον αέρα,μέχρι τουλάχιστον να “κλειδώσει” το θέμα του πρωθυπουργού και είναι απολύτως βέβαιο ,ότι η κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας,δεν πρόκειται να “χαλάσει” στο ΥΕΘΑ.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου