Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

"Μη τολμήσετε και κάνετε πίσω... Αλλιώς, μη γυρίσετε πίσω" !

Στο πρόσφατο παρελθόν, εφαρμοστικός-πολυνομοσχέδιο κα,  είδαμε να κάνουν πολιτικές "ψευτο-παλικαριές" κάτι τζάμπα μάγκες του ΠΑΣΟΚ.. Κάτι βουλευτές εργολάβοι, κάτι βουλευτές επιχειρηματίες και μερικά λαμόγια που υπουργοποιήθηκαν άρον-άρον. Σήμερα η κοινωνία δεν αντέχει άλλο  τις "ψευτο-παλικαριές" των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος.. πολύ δε περισσότερο όταν αυτές γίνονται από γυναίκες διότι, "παλικαροσύνη" και "Γυναίκα" είναι βαρύ πράγμα όταν συνδυάζονται και τα δυο.

Ναί, πολύ καλά καταλάβατε.. αναφέρομαι στις, δύο ανεξάρτητες πια και τις υπόλοιπες ενταγμένες  στο ΠΑΣΟΚ ακόμα, κυρίες που υψώνουν το ανάστημά τους απέναντι σε έναν πρωθυπουργό ολόιδιο και χειρότερο από τον προκάτοχό του. Αναφέρομαι στις κυρίες Κατσέλη, Παπανδρέου, Αποστολάκη, Κεφαλίδου, Καϊλή, Αντωνίου και Μπατζελή.

Ανεξάρτητα από την εσωκομματική φατρία που η κάθε μια τους ανήκει (μπλόκ Σημίτη, Βενιζέλου κτλ.) οφείλουν οι κυρίες αυτές να γνωρίζουν και να καταλάβουν καλά ότι δε μπορούν πλέον να παίζουν με το λαϊκό αίσθημα και οργή. Οφείλουν άμεσα να άρουν την εμπιστοσύνη τους προς την Ελληνική Κυβέρνηση, πριν ακόμα έλθει η Παρασκευή και να αποδείξουν σε όλη την Ελληνική Κοινωνία ότι αυτές δεν είναι "τζάμπα μάγκες" αλλά, φορούν παντελόνια που τιμούν - σε αντίθεση με πολλούς άντρες ομολόγους τους (όσους δηλαδή, "άντρες" υπάρχουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο διότι αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα !) .

Αν πάλι, όμως, οι κυρίες αυτές τελικώς προσέλθουν την Παρασκευή, το αργότερο και υπερψηφίσουν την Κυβέρνηση τότε αποδεικνύεται, για πολλοστή φορά, ότι αρκετές εξ' αυτών κάμουν "πολιτικό θόρυβο" μόνον και μόνον για λίγα λεπτά αισχρής δημοσιότητας από τα μεγάλα κανάλια ή παζαρεύουν, στις πλάτες του Ελληνικού Λαού το πολιτικό τους μέλλον. Κυρίως οι κυρίες της επαρχίας, αν δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον αίσχιστο των εκβιασμών της Κυβέρνησης Παπανδρέου καλά θα κάνουν μετά να παραμείνουν δια παντός στην Αθήνα και να φροντίσουν να κάνουν την επόμενη προεκλογική τους εκστρατεία από τα μεγάλα κανάλια διότι, στην επαρχία θα εισπράττουν μόνον άρνηση και οργή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου