Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Καϊλή: Πασόκοι μου κάνουν βρώμικο πόλεμο


Την Πέμπτη έκανε γνωστό ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης με επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό. Τώρα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει.




Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή τασσόταν κατά της διεξαγωγής δημοψηφίσματος κάνοντας λόγο για ψευτοδίλημμα που “αποτελεί μια ακόμη διχαστική διαδικασία για την ελληνική κοινωνία”. 

Σε σημερινές τις δηλώσεις όμως άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη στάση που θα κρατήσει απόψε κατά την ψηφοφορία. Η κ.Καϊλή επισήμανε πως η απόσυρση του δημοψηφίσματος αλλάζει τα δεδομένα βάσει των οποίων είχε πάρει τις αποφάσεις της τις προηγούμενες μέρες. “Είναι όλα ρευστά και δεν μπορώ να λάβω τώρα τις τελικές μου αποφάσεις αυτή τη στιγμή”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Γνώμονάς της είναι το "εθνικό συμφέρον", όπως τόνιζει η ίδια ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε διάφορα σχόλια που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα σε βάρος της, λέγοντας “ξέρω ότι θα γίνει παιχνίδι εντυπώσεων”. Η κ. Καιλή υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση μόνο και μόνο επειδή είναι αναφερόμενη στο σχόλιο του Ξυνίδη “κάτσε κάτω μωρή καλτσοδέτα”, έπειτα από την διαμαρτυρία της για την απότομη διακοπή της χθεσινής συνεδρίασης.“Δέχθηκα πολλά σχόλια. Ορισμένα γράφτηκαν από συντρόφους, υποτίθεται επειδή είμαι γυναίκα. Το ήθος και το ύφος τους χαρακτηρίζει”, δήλωσε η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου