Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

"Δαχτυλίδι" Μ.Ομπάμα σε Α.Σαμαρά! - Αποδόμησε τον Γ.Παπανδρέου!



Φαίνεται ότι παρά την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει στο εσωτερικό ο Α.Σαμαράς με την αποδοχή της δανειακής σύμβασης, στο εξωτερικό είχε πολύ θετική απήχηση η κίνησή του σε σημείο που ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ ΜΠάρακ Ομπάμα έπλεξε το εγγώμιό του πριν λίγο. Eνώ την ίδια στιγμή ο Μ.Ομπάμα αποδόμησε πλήρως τον...
μέχρι σήμερα πλέον φιλοαμερικανό πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Από τη σύνοδο των 20 πλουσιότερων χωρών του κόσμου ο ''πλανητάρχης'' χαιρέτισε "ως θετική εξέλιξη την αποδοχή του νέου δανείου από τον Αντώνη Σαμαρά". Σύμφωνα με τον Ομπάμα ''είναι πολύ θετικό ότι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδέχτηκε το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας'', ενώ ζήτησε από την Ευρώπη πιο γρήγορα βήματα.

Αντίθετα σφυροκόπησε τον Γ.Παπανδρέου:"Οι ενέργειες του κ. Παπανδρέου και το θέμα του δημοψηφίσματος τις τελευταίες ημέρες έκαναν πολύ κόσμο νευρικό" είπε ευθέως για τον Έλληνα Πρωθυπουργό ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο των ηγετών της G-20.

Η γενική προσέγγιση, είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, είναι ότι «η Ελλάδα εξακολουθεί να επιδιώκει διαρθρωτικές αλλαγές κι αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου