Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Το "Θέμα" αποκαλύπτει (αύριο) το παρασκήνιο της πρότασης Μολυβιάτη


Το «Πρώτο Θέμα» φιλοξενεί αύριο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με τα πρόσωπα που «παίζονται» στο παρασκήνιο για την θέση του μεταβατικού πρωθυπουργού. Σύμφωνα, τα όσα αναφέρει η Κυριακάτικη εφημερίδα, ως φαβορί για την συγκεκριμένη θέση, εμφανίζονται δύο στελέχη που προέρχονται από τον χώρο της Ν.Δ. Ο πρώτος είναι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης και ο δεύτερος ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Σταύρος Δήμας.
Η πρόταση για τον Μολυβιάτη, σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα, έχει πέσει από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρη, και συναντά αρκετούς συμμάχους στο εσωτερικό της Ν.Δ. Η αλήθεια είναι ότι στην περίπτωση που θα πέσει στο τραπέζι το όνομα του έμπειρου διπλωμάτη, ότι η Ν.Δ. θα έρθει σε δύσκολη θέση, αφού η σκληρή Καραμανλική ομάδα, δείχνει να καλοβλέπει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
ΑΞΙΖΕΙ: Στην περίπτωση που θα υιοθετηθεί η πρόταση για την επιλογή Μολυβιάτη, θα μείνει εκτός κυβέρνησης η Ντόρα, αφού ως γνωστόν οι σχέσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών με την πρόεδρο της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" είναι οι χειρότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου