Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πληρώνουμε 269.838 ευρώ το μήνα για τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Οργή προκαλεί η είδηση σε μία εποχή που κόβονται μισθοί και επιβάλλονται έκτακτες εισφορές, ενώ τα δημόσια κτίρια παραμένουν αναξιοποίητα.

Στο ποσό των 269.838 ευρώ ανέρχεται το μηνιαίο ενοίκιο που καταβάλλει για την στέγαση της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) στο κτίριο επί της οδού Κηφισίας 7.

Αυτό αναφέρει......................

ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, σε γραπτή απάντηση του στον βουλευτή του ΛΑΟΣ Άγγελο Κολοκοτρώνη που είχε ζητήσει με ερώτηση του να ενημερωθεί σχετικά με το ύψος των δαπανών της ΓΓΑ για την ενοικίαση του συγκεκριμένου κτιρίου.

Σε ότι αφορά τα κοινόχρηστα του κτιρίου, ο κ. Νικητιάδης αναφέρει ότι το Νοέμβριο του 2010, το ποσό ανήλθε στις 37.940 ευρώ, καθώς περιλάμβανε την μισθοδοσία και το δώρο Χριστουγέννων των συντηρητών του κτιρίου καθώς και τον λογαριασμό κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ το μήνα Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου το αντίστοιχο ποσό ήταν 10.295 ευρώ.

Ο υφυπουργός κάνει, τέλος, γνωστό, ότι το υπουργείο έχει υποβάλει προς την Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου (ΚΕΔ) από τις 12/04/2011 αίτημα για μεταστέγαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου