Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

“Σαμαράς, ο μπαμπούλας της Ευρώπης που βάζει σε κίνδυνο το ευρώ!”

Ξεπέρασε και τον εαυτό του το γνωστό περιοδικό Spiegel. Οι Γερμανοί ξεπέρασαν και τα εσκαμμένα σε αυτό το άρθρο θέλοντας να τονίσουν πόσο μπορεί να επηρεάσει η Ελλάδα την κοινή οικονομική πορεία της Ευρώπης.

Σε μια σαφή προσπάθεια να “πείσουν” για την “ανάγκη συναίνεσης” όπως με όλα τα μέσα προσπαθούν τον τελευταίο καιρό οι Ευρωπαίοι το γερμανικό περιοδικό ξεσπαθώνει κυριολεκτικά κατά του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι... “μπαμπούλας” της Ευρώπης!.........................

“Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς είναι ο μπαμπούλας της Ευρώπης, καθώς με την αντίθεσή του στο ελληνικό πακέτο λιτότητας, θέτει σε κίνδυνο την πορεία του ευρώ”.

Για τους συντάκτες του περιοδικού ο Έλληνας πολιτικός φταίει που οι Έλληνες ξεσηκώνονται ενάντια στα μέτρα...
“Ο 60χρονος συντηρητικός πολιτικός ξεσηκώνει τους Έλληνες κατά του προγράμματος λιτότητας της σοσιαλιστικής κυβέρνησης και σαμποτάρει την αλλαγή νοοτροπίας που ζητούν η ΕΕ και το ΔΝΤ.”

Αν και ο Σαμαράς δεν ανέφερε τη λέξη “εκλογές” μέχρι την περασμένη Κυριακή το γερμανικό περιοδικό του επιτίθεται μιλώντας για λαϊκισμό και προσωπικό συμφέρον που μπαίνει πιο πάνω απ' το εθνικό.
“Αντί να πείσει τους συμπολίτες του για την αναγκαιότητα της λιτότητας, υπόσχεται μείωση του ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος στο 15% για όλους. Αντί να στηρίξει την κυβέρνηση Παπανδρέου την πιο δύσκολη στιγμή και να βάλει μπροστά το συμφέρον της χώρας, βάζει μπροστά τα δικά του συμφέροντα και ζητάει εκλογές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου