Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Βενιζέλος: "Δεν αποκλείονται και νέα μέτρα!"

Δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο νέων επιπλέον μέτρων ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας την Παρασκευή στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όπου γίνεται η β’ ανάγνωση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στήριξης.

«Δε λέμε ότι κάθε λίγο και λιγάκι θα εισηγούμαι νέα μέτρα, αλλά δεν κάνω και τη δήλωση ότι δεν θα ξαναεισηγηθώ νέα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.

Αυτό έρχεται ως συνέχεια όσων είπε την Πέμπτη ανακοινώνοντας τα σκληρά φορολογικά μέτρα, όπου είχε πει οτι αν δεν αποδώσουν δεν αποκλείεται να λάβει και άλλα μέτρα.

Επίσης, αυτό θεωρήθηκε ως ευθεία αιχμή για τον κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος είχε διαψευσει αρκετές φορές τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τα μέτρα αναγκαστικά και άδικα, αλλά είπε επίσης ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή.....................
"Ακόμη και αυτά που ανακοίνωσα χθες είναι αποσπασματικά μέτρα, μέτρα ανάγκης", είπε.

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές είπε ότι «μετά το 2015 μπορεί η Ελλάδα να βρεθεί στην ομάδα των φυσιολογικών ανεξάρτητων κρατών, βέβαια θα έχουμε ένα μεγάλο χρέος αλλά να ξαναβρεθεί μέσα στις αγορές. Πρέπει οπωσδήποτε να βγούμε από τη στρούγγα, από τη μιζέρια και αυτές τις αδικίες που βλέπουμε πρέπει το ταχύτερο να τις διορθώσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου