Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ....

"ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΟΙ ΠΑΣΠΙΤΕΣ, "ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ" ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ !
Φυσικά, όλοι οι φοιτητές-σπουδαστές είναι αγανακτισμένοι με τα νέα μέτρα από το ΥΠΕΠΘ αλλά να είναι αγανακτισμένοι και οι ΠΑΣΠίτες...... αποτελεί θέμα.

Και ξέρετε γιατί είναι αγανακτισμένοι? Όχι ενάντια στην Υπουργό ή στα μέτρα (τα οποία κρίνουν ικανοποιητικά) αλλά με τους εκπροσώπους τους!!!

Ναι, μάλιστα, ξύπνησαν και οι φοιτητές. Δεν θέλουν κομματικοποιημένα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ. Δεν θέλουν ρεμάλια και 'νταβατζήδες' για εκπροσώπους και απαξίωσαν και τους θεσμούς διότι πιστεύουν ότι τους εκμεταλλεύονται.

Πρόσφατα, έγινα εκλογές Τμημάτων ΑΕΙ-ΤΕΙ. Ξέρετε το αποτέλεσμα? Αποχή και πλήρης απαξίωση. Μάλιστα έκαναν και καταγγελίες για ατασθαλίες και εξαγορά συνειδήσεων. Στο ΤΕΙ Καβάλας, ούτε καν υποψήφιοι Προϊστάμενοι υπήρχαν, ούτε εκλογές για το Τμήμα Οινολογίας έγιναν. Στη Δασοπονία ψήφισαν 10 άτομα (από τα 500) και στην Αρχιτεκτονική Τοπίου 60 (από τα 500). Να τι συμβαίνει:

Υπάρχουν δύο ρεμάλια της Δασοπονίας, αιώνιοι φοιτητές και 'συνδικαλιστές' που σφετερίζονται την πρόοδο και την εξουσία που τους εκχωρήθηκε, στην Ανώτατη εκπαίδευση: Κατσινίκας και Μιχαήλ. Μάλιστα, παρείσφρυσαν και στην Αρχιτεκτονική Τοπίου και πήραν στο λαιμό τους κάποια παιδάκια πρωτοετείς (αλλά και σε παλαιούς αιώνιους), υποσχόμενοι σ' αυτούς βαθμούς (και άλλα). Μάλιστα επικαλούνται υψηλές γνωριμίες με καθηγητές, Πρόεδρο ΤΕΙ, Αντιπρόεδρο ΤΕΙ, βουλευτές, Δήμαρχο, κτλ. Έτσι, πουλάνε εξυπηρέτηση με την ανοχή των παραπάνω: Όλοι γνωρίζουν τι απατεώνες είναι. Ο αντιπρόεδρος τους είχε για ένα εξάμηνο στο γραφείο του, στη Καβάλα αλλά και στο γραφείο Προέδρου για πρακτική άσκηση. Μόνο πρακτική άσκηση δεν έκαναν Πουλούσαν εξυπηρετήσεις με
αντάλλαγμα ψήφους σε εκλογές Προέδρων, Διευθυντών, Προϊσταμένων.
Φυσικά, αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι παραπάνω έστω και δεξιοί αφού παίρναν ψήφους από την ΠΑΣΠ, καλώς δεχούμενοι. Σε αντάλλαγμα, πληρωνόταν από προγράμματα, περνούσαν μαθήματα και 'μαζί τα φάγανε'. Έχουν, μάλιστα, πολύ καλές σχέσεις με τον πρώτο αντιδήμαρχο κ. Μλεκάνη. Τώρα τελευταία, ανακατεύθηκαν με τις εκλογές Προϊσταμένων του Τμήματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου και εξαπάτησαν τα μικρά 'πρόβατα' και άλλους από εμάς και μας ξεπούλησαν σε ένα υποψήφιο της δεξιάς, αβλεπί και δίχως δισταγμούς και ηθική διότι αυτός υποσχέθηκε βαθμούς σε όλους τους σπουδαστές (εξ' άλλου δεν τον ενδιαφέρει διότι ποτέ δεν έρχεται-είναι από Θεσσαλονίκη και δεν μένει στη Δράμα). Φυσικά με το αζημίωτο: Στους ίδιους υποσχέθηκε ότι θα τους πάρει με κατατακτήριες, παράνομα στο Τμήμα, ότι θα τους νοικιάζει σπίτι αλλά και θα δίνει βαθμούς......
Οι ίδιοι απατεώνες έχουν εξαπατήσει και την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κεφαλίδου, λέγοντάς την ότι θα βοηθήσουν στις εκλογές, κτλ. Στη συνέχεια πούλησαν εξυπηρέτηση στον βουλευτή Αηδόνη αλλά και στη Νομαρχιακή Νεολαίας ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι γνωρίζουν τον Προϊστάμενο του Τμήματος και έχουν προσβάσεις για ρουσφέτια, κτλ. Όλα αυτά είναι απατεωνιές και εξαπάτηση. Ο Εισαγγελέας μπορεί να τα ελέγξει, όταν μάλιστα, αυτοί κυκλοφορούν με πανάκριβα κινητά, ρολόγια, αυτοκίνητα, κτλ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ ή τα παράνομα 'ρουσφέτια'. Παλαιότερα, τον έναν από αυτούς είχαν καταγγείλει οι συμφοιτητές του αλλά καλύφθηκε από καθηγητές με ίδια εξαπάτηση.  Βρίσκονται συνεχώς στις Γραμματείες των Τμημάτων όπου προσπαθούν να παραποιήσουν χαρτιά για 'εξυπηρέτηση' 'πελατών' όπως προχθές, ζητούσαν να αλλάξει η Γραμματέας το όνομα κάποιου σπουδαστή!!!

Φαίνεται ότι ο κ. Σπιτάλας δεν τους έκανε τα θελήματα και τον πούλησαν στις εκλογές, ζητώντας από τα 'νεαρά φυτά' να ψηφίσουν τον υποψήφιο της δεξιάς. Ο Εισαγγελέας που θα διεξάγει την έρευνα, καλό θα κάνει να ρωτήσει όλους τους φοιτητές για το ποιόν τους. Και επειδή θα αποκαλυφθούν και άλλα πράγματα, καλό θα κάνει να απολογηθεί το ΠΑΣΟΚ και η νεολαία του...........

Για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, όλοι εμείς οι συνεπείς σπουδαστές καταγγείλαμε, κάναμε αποχή και το ίδιο θα κάνουμε στο δεύτερο γύρο και ζητάμε από τους καθηγητές μας να είναι
ποιο προσεκτικοί. Είμαστε αγανακτισμένοι. Βοηθήστε μας. Απαλλάξτε την Παιδεία από τους σφετεριστές της και τα λαμόγια.

Κύριε Πεταλωτή, τώρα που είστε υφυπουργός του Υπουργείου Δικαιοσύνης και γνώστης της περιοχής, θα πρέπει να δώσετε εντολές στις υπηρεσίες να επιληφθούν του θέματος.

Οι σπουδαστές της Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου