Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Στην Νάουσα ο Μίκης την Κυριακή...Βοήθα γέρο ...(όπως ο γέρος του Μοριά)

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία της Νάουσας (πλ. Καρατάσου) «επιστρέφει» ο Μίκης Θεοδωράκης. Η επιστροφή στην όμορφη πόλη της Βόρειας Ελλάδας, γίνεται 50 χρόνια μετά από τις ζοφερές αλλά ηρωικές εκείνες ημέρες όταν κινδύνευσε ακόμα και η ζωή του από τις «σκιές» που σκοτείνιαζαν το μετεμφυλιακό πρόσωπο της Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 το απόγευμα με ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη προς τις Σπίθες, τους φίλους της Κίνησης και....

τους κατοίκους της Νάουσας. Η ομιλία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν σε μια πατρίδα που βουλιάζει ολοένα και περισσότερο στο βούρκο του νέου Μνημονίου, δέσμια της Τρόικα, και μιας κυβέρνησης που μειοδοτεί, ξεπουλάει και χλευάζει χωρίς αιδώ τον ελληνικό λαό.

Ο Μίκης Θεοδωράκης μαζί με την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών και το μεγάλο λαϊκό Κίνημα βγαίνει ενωτικά και αγωνιστικά και φωνάζει ΟΧΙ σ' αυτό το νέο έγκλημα σε βάρος του Λαού και της Πατρίδας.

Στη συγκέντρωση της Νάουσας θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο Γιώργος Κασιμάτης, καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών, ο Κώστας Ζουράρις, Πολιτειολόγος, επίσης μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Κ.Α.Π. και ο Νότης Μαριάς, Αν. καθηγητής Θεσμών Ε.Ε, του Πανεπιστημίου Κρήτης.

VOLCANO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου