Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ" !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, -από πέρυσι τον Σεπτέμβριο - είχαμε αποκαλύψει το Σχέδιο Φυγής του Παπανδρέου στον ΟΗΕ. Ο Πρόεδρος Ομπάμα του είχε προτείνει από το Μάρτιο του 2010 τη στήριξη των ΗΠΑ για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού εφόσον, σαν καλός "Broker" -κατά των Καμμένο πάντα!- έπαιζε σωστά το "παιχνίδι" των διεθνών κερδοσκόπων που οι Οικονομικοί Δολοφόνοι του ανέλυσαν, μια χαρά, όταν ανέλαβε την Πρωθυπουργία της Χώρας.

Το Σχέδιο Φυγής αυτό, "έπαιξε" αρκετά στα blogs όλης της Χώρας με αποτέλεσμα την Παραμονή Χριστουγέννων (24/12/2010) να δημοσιευθεί και σε δύο Αθηναϊκές Εφημερίδες - Το Βήμα και Το Θέμα -. Αυτό, η διάσταση και δημοσιοποίηση του σεναρίου, "εξόργισε" τον Γιώργο κάνοντάς τον έξαλλο μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Φυσικά, θα πρέπει να αναρωτηθείτε, αν το σενάριο αυτό ήταν "αναληθές" και "ανυπόστατο", για ποιό λόγο "εξοργίστηκε"  τότε ο Πρωθυπουργός...

Μετά, λοιπόν, τη δημοσιοποίηση της πρότασης αυτής και του ενδεχομένου να "διαφύγει" ο Παπανδρέου στον ΟΗΕ, τα πράγματα "δυσκόλεψαν" για τον ίδιο. "Πως θα αφήσει τον Ελληνικό Λαό και το κόμμα του για τον ΟΗΕ, όταν για λιποταξία κατηγορούσε πριν λίγο καιρό τον προκάτοχό του"; Έτσι, έπρεπε να προκύψει μια "δυσκολία", μια "πολιτική ανωμαλία", με "καταψηφίσεις" Μεσοπροθέσμων κτλ, που θα βοηθήσουν τον ΓΑΠ να ολοκληρώσει τα "συμπεφωνημένα".

Όλα, λοιπόν, πάνε σύμφωνα με το Σχέδιο και σύντομα το Σχέδιο Φυγής του Παπανδρέου θα είναι στην ημερήσια διάταξη της επικαιρότητας.. κι ο Λαός θα νομίζει ότι τον "έδιωξε" και θα είναι κι "ευχαριστημένος" !

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου