Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ: "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ".... !!!

ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ
Παρασκευή 10/06/2011

"Νοσοκομείο Δράμας", ένα Νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδας που δε "φημίζεται" τα τελευταία χρόνια για τις υπηρεσίες υγείας και το ιατρικό προσωπικό του. Δυστυχώς, σήμερα από τις 20:00 το βράδυ έως τις 22:40 πήγαμε με στενό μου συγγενή για μια σοβαρή ίωση. Άσε την ταλαιπωρία και την αναισθησία του προσωπικού.. ποιος τα υπολογίζει αυτά μπροστά στην ανθρώπινη υγεία και Ζωή.

Εκεί, λοιπόν, που καθόμαστε έξω στον προαύλιο χώρο βλέπουμε ξαφνικά 4 μηχανές ΔΙΑΣ να έρχονται και να σταματούν μπροστά στην Παιδιατρική κλινική. Αρπάζουν έναν τύπο, ηλιοκαμένο, με σορτσάκι και τον βγάζουν έξω από το Νοσοκομείο οι δύο από τους τέσσερις αστυνομικούς. Οι υπόλοιποι είχανε μπει μέσα στην κλινική προφανώς για να μιλήσουν με τον παιδίατρο και να δούνε αν τελικώς, ο γιατρός που τους κάλεσε αν θα κάνει κάποια διαδικασία (μήνυση? καταγγελία?). Η περιέργεια φυσικά, δε μας άφησε ασυγκίνητους.. Έτσι, ρωτήσαμε και μάθαμε..

Ο άνθρωπος έχει κάποιο πρόβλημα υγείας το παιδί του και επί οχτώ (8!) μήνες οι γιατροί του Νοσοκομείου Δράμας του δίνουν αντιβιώσεις. Σήμερα, τελείωσε η τελευταία και το παιδί συνεχίζει να έχει το πρόβλημα έτσι, ο πατέρας ήρθε να "διαμαρτυρηθεί" για αυτή την κατάσταση και να μιλήσει στον γιατρό, οπότε και παρεκτράπη φραστικά. Λογικό δεν είναι;

Θα μου πείτε: "γιατί δεν το πάει το παιδί σε εξωτερικό γιατρό"; Μα ο άνθρωπος δεν έχει τα χρήματα για εξωτερικό γιατρό! Οχτώ μήνες, παρακαλώ, αντιβίωση ! Κανονικά, μετά από το άδειασμα μιας φιάλης σιροπιού - αντιβίωσης, το πολύ για 2-3 εβδομάδες, απαγορεύεται αυστηρά η συνέχιση αντιβιοτικών.. Και χωρίς να θέλουμε να περάσουμε στο ιατρικό μέρος της υπόθεσης, μόνον που ακούμε "Οχτώ μήνες αντιβίωση" σε παιδί ανατριχιάζουμε.. Είναι βέβαιο, συνεπώς νομοτελειακά, ότι αυτοί οι γιατροί όχι μόνον είναι αναίσθητοι, αλλά και άκρως επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία.

Προς κάθε αμφισβητία, το περιστατικό έχει καταγραφεί στα βιβλία κλήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου